Välj ditt land/region i menyn eller genom att klicka på världskartan *
Country Selector Alternate Image
Karriär
                
                
                

               Nordiskt/Baltiskt traineeprogram

               Lär känna Schneider Electric från insidan som Nordisk/Baltisk trainee

                
                
               Youth is on campaign Schneider Electrics traineeprogram erbjuder dig en fantastisk möjlighet att bygga ditt nätverk, skaffa dig kunskaper och erfarenheter om företaget, verksamheten och produkterna samt erbjuder stöd i din personliga utveckling. Vilket ger dig värdefulla erfarenheter och kontakter för din fortsatta utveckling inom företaget.

               Youth is ON- Nordisk/Baltisk traineeprogram

               – vårt traineeprogram har två inriktningar, projektledning och försäljning.

                Projektledning med teknisk inriktning för att hitta de bästa, integrerade lösningar för att optimera verksamheten och lösa problem hos våra kunder.

               Försäljning med en kommersiell inriktning och en fokus för att förstå våra kunders kärnverksamhet och strategier samt hitta sätt hur Schneider Electric kan ge ett mervärde till dem.

               Traineeprogrammets innehåll och upplägg

               Programmet inleds med en företagsintroduktion, där du lär dig grunderna om Schneider Electric, marknader, produkter, strategier samt värderingar. Du får också möjligheten att lära känna de andra deltagarna, som kommer att hjälpa dig att bygga upp ditt nätverk, för din framtida karriär på Schneider Electric.

               Traineeprogrammet pågår under 12månader och är uppdelad i flera perioder av utbildning och praktiska arbete. Du kommer där att erbjudas intensiv utbildning samt delta i pågående projekt och uppdrag. Under detta år kommer du att få kunskap om vår bransch, affärer, kunder och deras behov. Under samtliga perioder kommer coacher att erhålla dig stöd och support. Mellan perioderna finns två uppföljningsmöten där alla deltagare samlas för att utbyta kunskap och erfarenheter med varandra.

               Som trainee är du anställd i ett visst spår, dvs. försäljning eller projektledning, i ett specifikt land. Under hela traineeåret kommer du att hänvisa till detta som ditt hemland och få fortsatt stöd från en tilldelad coach. Detta gör att du kommer vara väl förberedd för ditt arbete efter traineeåret och att du kan göra det mesta av din traineetid med hänsyn till din framtida position.”

               Schneider Electrics traineeprogram är certifierat
               Schneider Electrics traineeprogram är certifierat av TraineeGuiden.se tillsammans med Civilekonomerna. Vilket innebär att programmet har en kvalitetsstämpel och bra villkor för dig som kandidat.

               När ansökningsperioden är öppen är det möjligt att skicka in sin ansökan via våra lediga tjänster.