Välj ditt land/region i menyn eller genom att klicka på världskartan *
Country Selector Alternate Image
Karriär
                
                
                

               Traineeprogram - Energy Edge

                
                

               Intresserad av att få vår energi att räcka till mer?

                
               European Trainee Program - Buildings Business Schneider Electric

               Energy Edge söker morgondagens projektledare för storskaliga energieffektiviseringsprojekt med placering i södra och västra Sverige.

               Stigande energipriser och ett akut behov av att minska de globala utsläppen är starka drivkrafter för att ändra och minska energianvändningen på alla områden. Omkring 40% av all energi i Europa används idag i fastigheter. Vi har gjort det till vår utmaning att minska denna del.

               Vi drivs av att vara med och påverka energiläget och att ständigt söka efter nya lösningar och utmaningar. Schneider Electric  har drivit utvecklingen av fastighetsutvecklingsprojekt i Sverige och är idag marknadsledare på området. För att fortsätta ligga i frontlinjen behöver vi dig!

               Som projektledare skolas du i projektledningens konster. Du lär dig alla steg i att utveckla omfattande energitjänsteprojekt Som färdig trainee går du in i rollen som projektledare med resultat- och budgetansvar från dag ett. Efter genomgånget traineeprogram finns stora möjligheter att vidareutvecklas inom ett spännande affärsområde och en global koncern.

               För att trivas i rollen ska du tycka att det är intressant att syssla med energiberäkningar, tekniska och ekonomiska lösningar för installationer samt bygga relationer och vara "service-minded" gentemot våra kunder.

               Din kompetens
               Vi söker dig som har högskole- eller KY-utbildning, inom energi och/eller fastighet samt ett intresse att vara med och påverka morgondagens energianvändning. För projektledarrollen bör du ha god teknisk förståelse och intresse eller kunskap inom just energiteknik. Du ska ha både vilja och förmåga att skapa och fördjupa kundrelationer. Du ska vara lyhörd och ödmjuk, och samtidigt ha en stor drivkraft och hög egen ambition. Du förväntas arbeta självständigt, dock kan du räkna med stort stöd från dina kollegor.

               Dina möjligheter
               Vi erbjuder en spännande tjänst med möjligheter för snabb utveckling och stort eget ansvar. Vi arbetar enligt principen "learning by doing" och du kommer under ditt år som trainee att få allt större ansvar inom projekt och mot kund. Efter traineeåret går du med erfarenhet direkt in i en befattning som projektledare och kan se fram emot en snabb och utmanande utveckling.

               Vårt traineeprogram är väl etablerat. Sedan 2003 har inriktningen varit mot energieffektiviseringslösningar. Under dessa sju år har vi tagit in 55 traineer, varav 43 personer arbetar i olika befattningar inom koncernen idag.

               Ansökan
               Traineeprogrammet kräver att du har tagit ut din examen innan programmet börjar. Datum för när nästa traineeprogram startar meddelas senare.

                 
                
               För mer info

               För mer info 

               Titta närmare på några karriärer och föreställ dig din egen

                

               Din kompetens

                

               Testamonials

               Henrik Nilsson, trainee 2009-2010, Buildings Business

               Henrik Nilsson was a trainee between 2009-2010. Find out what he, and other previous trainees, thought of the European Trainee Program with Buildings Business by reading the testamonials.

               > Testamonials European Trainee Program