• Man in the crowd at a concert using phone to take picture or video, internet of things.

  Evenemang

  • Anmäl dig till ett seminarie

   Vi håller många olika seminarier inom elinstallation, eldistribution, fastighetsautomation och industriell automation. Anmäl dig direkt här.

   Anmäl dig till ett seminarie
   Default Alternative Text
  • Scanautomatic 2016

   Scanautomatic är Nordens största mötesplats för den tillverkande industrin med fokus på tillverkning och automation. Sedan flera år är mässan är även ett av Schneider Electrics största lanseringsevent. 

   Läs mer
   Default Alternative Text
  • Vi sponsrar Vasaloppet

   Som sponsor av Vasaloppet är vi lite extra stolta över att kunna påvisa att vi även ”lever som vi lär” i staden där målgången äger rum. I vår egen fabrik i Mora har vi sedan 2012 lyckats spara hela 210 ton koldioxidutsläpp per år genom energieffektiviserande åtgärder och optimering av driftförhållanden.

   Läs mer
   Default Alternative Text

   Aktuella evenemang - kom och träffa Schneider Electric

   Det är enkelt att hitta Schneider Electric på konferenser, mässor och event runt hela världen. Vi ser fram emot att träffa dig där.

   2016 evenemang

   Almedalen 
   4-10 juli, Visby
   Schneider Electric närvarar under Almedalsveckan, en årlig mötesplats för påverkare och beslutsfattare. Vi medverkar som deltagare i tre spännande paneldebatter med fokus på smarta och fossilfria städer, klimatsmarta innovationer och brandsäkerhet. Välkomna dit! 
   4 juli - Den fossilfria staden - vad finns här och nu
   7 juli - Människor dör i bränder, var är nollvisionen?
   8 juli - Klimatsmarta innovationer – framtid eller Sci-Fi?

   Nordbygg
   5-8 april, Stockholm
   I år går mässan Nordbygg av stapeln på Stockholmsmässan i Älvsjö 5-8 april. Schneider Electric finns på plats och visar upp vårt samlade och starka erbjudande för fastigheter och fastighetssystem. Nordbygg är den största mässan i Sverige inom sitt segment. Mässan hålls vartannat år och 2014 var det över 54 000 besökare.

   Scanautomatic
   4-6 oktober, Göteborg
   Scanautomatic är Nordens största mötesplats för den tillverkande industrin med fokus på tillverkning och automation. Sedan flera år tillbaka är mässan även ett av Schneider Electrics största lanseringsevent.

   Hem, villa & bostadsrätt
   6-9 oktober, Stockholm
   Hem, villa & bostadsrätt är Sveriges största boendemässa med produkter för hela hemmet. En komplett mötesplats för dig som ska renovera, bygga om eller vill ha ny inspiration.

   Möt Schneider Electric!

   Titta på våra globala Schneider Electric evenemang.
   Globala evenemang