• Aerial view of a smart city at night, smart buildings.

  En ny värld av energi

  Nya energimegatrender förändrar elkraftssystem fundamentalt över hela världen. Se hur Schneider Electric anammar de nya trenderna för att skapa en ny värld av energi med innovativ och uppkopplad teknik.

  Visa berättelsen
 • Default Alternative Text

  Vi driver innovationen framåt.

  Och vi gör det på alla nivåer, med EcoStruxure™. Upptäck hur Schneider Electric leder en ny värld av energi med uppkopplade produkter, Edge-styrning och appar, analys och tjänster.

  Läs mer
 • Default Alternative Text

  En kopp kaffe, augmented reality och äkta kärlek...

  Det händer mycket mellan verkstadsgolvet och kontoret. Förvänta dig mer när drifts- och informationsteknologi sammankopplas. Det är möjligt tack vare EcoStruxure™ – innovation på varje nivå.

  Titta på videon

  EcoStruxure™: Innovation At Every Level

  Standardalternativtext
  Standardalternativtext

  Upptäck EcoStruxure™

  Ett öppet IoT-system som låter dig vara konkurrenskraftig i dagens digitala värld – EcoStruxure™ ändrar spelreglerna. Upptäck det utökade värdet kring säkerhet, tillförlitlighet, effektivitet, hållbarhet och anslutningsbarhet för din verksamhet idag. Ladda ner nu
  Standardalternativtext
  Schneider Electric intervjuade mer än 2 500 beslutsfattare på företag runt om i världen om deras synpunkter på framgång, framtiden för IoT, och hur man kan realisera omedelbart IoT-värde.  • En ny värld av energi i 3D+E Mer elkraft


   2 ggr.
   snabbare tillväxt av elbehov jämfört med energibehovet år 2040

   Ta reda på mer
   Default Alternative Text
  • Hur du kan utnyttja IoT i verkligheten

   Vi är ledande inom digital omvandling. Hör från EVP Cyril Perducat, om hur Schneider Electric förstärker vår kärnverksamhet och skapar värde med Internet of Things.

   Visa webbseminarium
   Default Alternative Text
  • Schneider Electric på DAVOS 2017

   Är vi redo att förändra sättet vi konsumerar och tillverkar energi på? Det handlar inte bara om förnybar energi. Hör det först från Schneider Electrics CEO, Jean-Pascal Tricoire, när han talar med CNBC på DAVOS 2017.

   Se intervjun
   Default Alternative Text

   Skapa nya möjligheter med aktiv energihantering

   Minska energiförbrukningen och miljöpåverkan för direkta och långsiktiga kostnadsbesparingar och en konkurrensfördel på marknaden.
   Hämta e-boken

   IoT och hållbara företag

   4/12/2017

   IoT-anslutning gör företaget smartare och ger möjligheten till att fatta faktabaserade beslut, optimera resursprestanda och sätta siffror på hållbarhetsarbetet för ett bättre slutresultat.