• Default Alternative Text

  IoT 2020 affärsrapport

  Här är de 5 viktigaste förutsägelserna för IoT:s framtid med synpunkter från 2 500 beslutsfattare runt om i världen

  Ta reda på vad de sagt
 • Default Alternative Text

  Hur vi förändrar liv i Nigeria med IoT

  Schneider Electric, Lagos Solar och Microsoft har gått samman för att säkerställa tillgång till el på skolor och vårdinrättningar i Nigeria med hjälp av EcoStruxure-lösningar.

  Titta på videon
 • Default Alternative Text

  Big Data och IoT driver den digitala agendan framåt i datacenter

  StruxureOn markerar början på en ny molnbaserad digital tjänst som driver fram Internet of Things-agendan (IoT) i datacentret genom användning av big data och datadrivna insikter.

  Titta på videon
 • Default Alternative Text

  Investera i IoT-utbildning

  Vi har gått samman med ESCP Europa för att skapa IoT Chair, för att se till att morgondagens ledare förstår det föränderliga affärslandskapet i IoT-eran.

  Titta på videon

  EcoStruxure™ Platform

  Den digitala stommen som ansluter förstklassiga OT-lösningar med det senaste inom IT-teknologi för att utnyttja verksamhetens kvarvarande potential och alla möjligheter med Sakernas internet (IoT).
  • Förstå EcoStruxure-plattformen

   IoT-tillämpningarnas ryggrad. Förvandla ditt anslutna företag med vår grundläggande teknikplattform.

  • Utnyttja IoTs ekosystem

   Vårt tillvägagångssätt bygger på öppna standarder och förstärks genom vårt samarbete med branschorganisationer så som Industrial Internet Consortium, IEEE och Open Interconnect Consortium och genom tekniksamarbeten med branschledande företag som Microsoft, PTC, ARM, Dell, Cisco, Intel, Hewlett-Packard Enterprise, SIGFOX, Salesforce, Kinvey och IBM.

   Upptäck EcoStruxure

   Ett enda IoT-system som gör dig konkurrenskraftig i dagens digitala värld. EcoStruxure ändrar spelreglerna. Upptäck det utökade värdet kring säkerhet, tillförlitlighet, effektivitet, hållbarhet och anslutningsbarhet för din verksamhet idag.
   Ladda ner nu

   4/13/2017

   Default Alternative Text

   Under de kommande fem åren blir 50 miljarder enheter – eller ”saker” – uppkopplade och redo att dela data. Välkommen till Sakernas internet (IoT).

   IoT och hållbara företag

   4/12/2017

   IoT-anslutning gör företaget smartare och ger möjligheten till att fatta faktabaserade beslut, optimera resursprestanda och sätta siffror på hållbarhetsarbetet för ett bättre slutresultat.