• Default Alternative Text

  Förbered era maskiner för framtiden

  Engineer teaching female apprentice

  Utmaningar

  För att behålla konkurrensfördelarna måste du gå utöver de traditionella utmaningarna med att utveckla innovativa och energieffektiva maskinkonstruktioner, minska konstruktionstiden och sänka tillverkningskostnaderna. Ny teknik och utvecklingen av det mänskliga beteendet kräver maskiner som hela tiden kan anpassa sig till driftsmiljön.

  Varför arbeta med Schneider Electric

  • Intelligent power and motor control icon Smart maskin: nästa generations maskin Morgondagens maskin är en smartare maskin – säkrare, mer ansluten, flexiblare och effektivare – för att snabbt kunna svara på nya individuella behov. Den bygger på smarta anslutna produkter och maximerar effektiviteten genom förebyggande underhåll och intuitivt samarbete med användarna, samtidigt som den minimerar påverkan på miljön och den totala ägandekostnaden.
  • Graph up icon Schneider Electrics automatiseringslösning Automatiseringslösningen MachineStruxure hjälper dig att bygga smartare maskiner och utrustning snabbare och att göra verksamheten mer effektiv, lönsam och hållbar.
  • FOKUS Italien – MINIPACK-TORRE

   Minipack-Torre använder redan styrenheter, från "the NEXT-programmet", i sina förpackningsmaskiner

  • Tyskland – ALPHA LASER

   Alpha Laser har valt en styrenhet från Schneider Electric för en kostnadseffektiv laserskärmaskin.

  • Irland – TEKPAK Automation

   TEKPAK Automation integrerar Schneider Electrics rostfria robotar för en innovativ lösning.

   Läs mer om det här
   Default Alternative Text