• mySchneider appen Ta en titt på appens funktioner

Registrera dig och få tillgång till kundanpassade tjänster, självbetjäning dygnet runt och teknisk support.

Schneider-grupp-app

Vi har förbättrat vår populära app med nya tjänster och funktioner.

Om mySchneider appen

mySchneider appen erbjuder  kundanpassade tjänster, självbetjäning dygnet runt, tillgång till support och teknisk information. Ladda hem appen och registrera dig, så får du fler tjänster och funktioner tillgängliga på ett enkelt och smidigt sätt.

mySchneider appen finns på fler än 20 språk för iOS™- och Android™-enheter.