• Default Alternative Text

Självbetjäning dygnet runt

schneider-playstore
    I mySchneider appen är informationen alltid tillgänglig

I mySchneider får du ständigt uppdaterad tekniskt information, svar på de vanligaste frågorna, produktdokumentation och information om miljömärkningen Green Premium.  Du kan också se beställningar, priser och lagerstatus, och spåra paket med funktionen Track & Trace.

• Sök

Sök efter produktnamn eller referenser. Det är enklare än någonsin med automatisk ifyllning.
    • Hitta

Få svar på alla dina frågor genom att söka på ämnesrelaterade frågor.
    • Skanna

Hitta produktinformation enkelt, genom att använda QR-koder.

• Var miljövänlig

Green Premium-åtkomst till RoHS- och Reach-status, samt Product Environmental Profiles och End-of-Life-instruktioner.

• Bläddra

Hela Schneider-katalogen är tillgänglig, så du kan se vårt utbud av erbjudanden.