• Default Alternative Text

Verktyg & produktkonfiguratorer

Verktyg

Vi har en mängd verktyg som hjälper dig att välja rätt lösning eller rätt produkt i vårt stora sortiment. Nedan listar vi verktygen som du kan ha nytta av.

• Wibe Defem Canalis Configuration Tool
      Wibe Defem Canalis Configuration Tool är ett unikt och enkelt verktyg för beräkning av kabelförläggning. Du kan enkelt göra dina beräkningar och produktval, du får även hjälp med att välja rätt antal tillbehör för en komplett installation. Programmet är webb-baserat med en personlig inloggning där du kan spara dina beräkningar.
    • Product Substitution Tool Du använder verktyget "Product Substitution Tool" när du behöver hitta en ersättare för en produkt som har gått ur sortimentet. Du kan även ladda upp en lista med artikelnummer för att kolla många produkter samtidigt.
    • Dimmerguiden - hitta rätt dimmer till rätt ljuskälla
      Dimmerguiden är ett webb-verktyg som hjälper dig att hitta rätt ljuskälla och rätt dimmer till din installation, vare sig du har en ljuskälla och söker dimmer till den, eller tvärtom.
    • Dimmerguiden (pdf, 692 kB) Hjälper dig att hitta rätt dimmer till rätt ljuskälla. Går att skriva ut.
    • Electrical Installation Guide - WIKI-EIG
      Electrical Installation Guide har nu tagit steget ut på nätet och blivit en WIKI-sida. All information som fanns i den tryckta versionen finns nu även på denna webbsida, där du enkelt kan söka uppgifter och även kommentera och lägga till egna uppgifter.
    • Verktyg för beräkning av elektrisk installation Oavsett om du gör en ny installation, utökar eller kontrollerar en befintlig installation, så kan onlineverktygen hjälpa dig att kontrollera selektivitet, kaskadkoppling, kablar och spänningsfall
    • ProClima ProClima hjälper dig ta fram den bästa lösningen för att få ett optimalt klimat inuti apparatskåpet.
    • Ecodial Advanced Calculation Programvara för att beräkna och dimensionera en komplett elinstallation
    • Digi-Cat Med DIGI-Cat så får du på ett snabbt och enkelt sätt tillgång till över 7000 katalogsidor i industriell automation och kontroll. Inga licenser, du kan arbeta on eller off-line och du får löpande information om eventuella uppdateringar.

Visuella produktkonfiguratorer

Med våra visuella produktkonfiguratorer blir det enkelt att välja och sätta ihop rätt produkt. När du har valt färdigt får du ut en lista på ingående artikelnummer.

Appar

Våra appar är skapade för både iPhone/iPad och Android och du kan enkelt hämta dem i AppStore eller GooglePlay. Nedan får du lite mer information om varje app.

• SwitchUp
      Appen SwitchUp hjälper dig att välja strömbrytare genom att visa hur olika strömbrytare kommer att se ut när de är monterade. Switch Up ritar live och i fotorealistisk 3D upp den strömbrytare som du har valt. Finns för alla dimrar i apparatserierna Exxact och Renova. Appen är designad för läsplattor (både iPad och Android).
    • InSideControl
    • Välj startkopplare med TeSys-appen
      Med TeSys-appen kan du välja din startkopplare enkelt och snabbt. Du får snabbval av de vanligaste kombinationerna och motormärkeffekt upp till 75kW. Appen finns på fler än sju språk och är kompatibel med både iOS och Android-enheter.
    • Kundcenter-appen
      Kontakta Schneider Electric via din smartphone med vår Kundcenter-app. Med appen kan du; söka i FAQ-databasen, ladda hem produktdatablad och annan dokumentation, skapa ärenden, följa din order samt se lagerstatus och pris (kräver att du är registrerad kund). När du skapat ett ärende tar kundcenter hand om det, vi återkopplar till dig via e-post eller telefon.

Produktkatalogen

Använd vår produktkatalog för att hitta alla produktfamiljer, ingående artikelnummer, teknisk data samt nedladdningar.
    Produktkatalogen

Beställ trycksaker

Här kan du beställa vårt tryckta material för kataloger, broschyrer och vissa manualer.
    Beställa trycksaker