Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text

   Om Schneider Electric

   Schneider Electric är ledande inom den digitala omvandling av energihantering och automation i bostäder, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier.

  • Life Is On

   Vi hjälper kunder att hantera energi och processer säkert, effektivt och hållbart. Vår teknik säkerställer "Life Is On" överallt, för alla och i varje ögonblick.

  • Schneider Electric Marathon i Paris

   Energi får en ny innebörd! Paris Marathon 2015 markerade Schneider Electrics tredje år som huvudsponsor av detta spännande evenemang. Tvåtusen medarbetare, kunder och partners tävlade som en del av Team Schneider Electric den 12 april.

  • Refuge du Goûter

   Den här HQE-certifierade byggnaden som ligger på över 3 800 meter, visar på Schneider Electrics engagemang för smarta och orginella energistyrningslösningar.

   Global specialist inom energihantering och automation

   Vi hjälper kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter.

   • Hitta ditt Schneider Electric-kontor

    Använd verktyget för att hitta ett Schneider Electric-kontor nära dig!

    Testa nu!
    Default Alternative Text
   • Årsredovisning Årsredovisning 2016

    Årsredovisningen ger en fördjupad bild av koncernens strategi, verksamheter, ledning, ekonomiska rapporter, samt vårt starka engagemang för hållbar utveckling.

    Årsrapport (engelsk)
    Default Alternative Text
   • 2016 Strategi- och hållbarhetsrapport, höjdpunkter Nya möjligheter för eltillgänglighet

    I vår rapport om strategi och hållbarhet kan du läsa mer om hur uppkopplade solcellslösningar transformerar nigeriska skolar - och liv - i avlägset belägna samhällen.

    Läs rapporten
    Default Alternative Text
    • Energieffektivitet finns i vårt DNA Upptäck Schneider Electrics egna lösningar för energieffektiva anläggningar världen över

     Fem saker vi tycker du bör veta om våra energiåtgärdsprogram.

     Läs mer
     Schneider electric trade show display showing big data analytics