Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text
   Kom och träffa Schneider Electric

   Evenemang

   Vi ser fram emot att träffa dig på våra seminarier eller mässor. Vi håller många olika seminarier inom elinstallation, eldistribution, fastighetsautomation och industriell automation. Anmäl dig direkt här.

   Anmäl dig till seminarie

  Event 2018

  VA-mässan

  25-27 september, Elmiamässan, Jönköping

  Branchmässa för VA-sektorn som främst besöks av personal och beslutsfattare inom miljö- och kommunalteknik. Det är här användarna möter producenterna av utrustning och tjänster inom t ex vattenrening, distribution, IT, mät-, styr- och reglerteknik, drift, underhåll, forskning, konsultation och andra områden. 


  Scanautomatic

  9-11 oktober, Svenska Mässan, Göteborg

  Ledande industrimässa för automation som främst besöks av beslutsfattare, inköpare, studenter och påverkare inom svensk industri och automation. Mässans inriktning är på transformationen av svensk industri och ”nödvändiga satsningar på automation, digitalisering och robotisering”.


  Elmässan 2018

  17-18 oktober, Stockholm

  Elmässan i Stockholm är en handelsmässa för elektronisk ingenjörskap, elektroniska komponenter och system. Det är en viktig mötesplats för industrin och kommer att dra till sig tusentals köpare och beslutstagare. Mässan är det perfekta tillfället att introducera innovativt material och nya teknologier. Internationella tillverkare är representerade här för att visa de senaste trenderna och innovation till en kunnig publik.


  SKYDD 2018

  23-25 oktober, Stockholm (Stockholmsmässan)

  Nordens största mötesplats för säkerhet, brand, räddning och personligt skydd.

  Möt Schneider Electric!

  Se våra globala Schneider Electric evenemang.
  Globala evenemang