Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text
   Kom och träffa Schneider Electric

   Evenemang

   Vi ser fram emot att träffa dig på våra seminarier eller mässor. Vi håller många olika seminarier inom elinstallation, eldistribution, fastighetsautomation och industriell automation. Anmäl dig direkt här.

   Anmäl dig till seminarie

  Event 2018

  Nordbygg 2018

  10-13 april, Stockholm (Stockholmsmässan) - Nordens största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen

  BMS marknaden närmar sig ett vägskäl. Det traditionella styr- och övervakningssystemet som funnits i decennier kan idag ersättas med övergripande system för fastigheten. Öppna, moderna, IT-säkra plattformar som överlagrar data från många delar av fastigheten – både traditionella men även nya IoT-system. Kunskap är makt sägs det, och tack vare att man i en enda plattform kan samla så mycket data öppnas helt nya möjligheter; bättre beslut, ökad service och nya tjänster är några exempel, men möjligheterna slutar inte där. Vi kallar det informationsinnovation.


  Schneider Electric har valt att i Sverige gå mot kommersiell öppenhet i BMS affären. I tillägg till den tekniska öppenheten svarar vi nu även på marknadens begäran om kommersiell öppenhet i form av ett nätverk av partners.  Det är partners som kan erbjuda Schneider Electrics fastighetsautomationssystem SmartStruxure Building Operation som entreprenadpartners eller som systemintegratörer. För våra kunder betyder detta att det nu finns tydliga alternativ till Schneider Electrics egen utförandeorganisation, dvs om man väljer Schneider Electrics system som överordnat system eller för ramavtalsentreprenad finns framöver möjlighet att kunna konkurrensutsätta Schneider Electric genom sina partners. ”Vi är övertygade att detta är rätt väg framåt och ser både fram emot att genom våra partners nå en större marknad, men även att våra kunder i offentlig sektor, som faller under LoU, ska känna sig trygga att de har ett alternativ för utförandet av entreprenader och serviceåtaganden” säger Christer Sjöström, Affärsområdeschef EcoBuilding, Schneider Electric Sverige.


  Välkommen till vår monter A33:20 för att veta mer hur vi tänker eller diskutera vad som är rätt väg för ditt företag.


  Hannover Messe 

  23-27 april, Hannover, Tyskland  

  The world's leading Trade Fair for industrial Technology. All key technologies and core areas of industry – from research and development, industrial automation, IT, industrial supply, production technologies and services to energy and mobility technologies – can be found in Hannover. Take advantage of all the synergies that HANNOVER MESSE has to offer. Welcome to the industry’s global hotspot!


  ExpoVA

  Borås: 24 april

  Göteborg: 25 april

  Skövde: 26 april

  Minimässa för konsulter och specialister inom industri- och kommunalteknik samt beslutsfattare inom VA-branschen

  Tid: 10.00-14.00


  VA-mässan

  25-27 september, Elmiamässan, Jönköping

  Branchmässa för VA-sektorn som främst besöks av personal och beslutsfattare inom miljö- och kommunalteknik. Det är här användarna möter producenterna av utrustning och tjänster inom t ex vattenrening, distribution, IT, mät-, styr- och reglerteknik, drift, underhåll, forskning, konsultation och andra områden. 


  Scanautomatic

  9-11 oktober, Svenska Mässan, Göteborg

  Ledande industrimässa för automation som främst besöks av beslutsfattare, inköpare, studenter och påverkare inom svensk industri och automation. Mässans inriktning är på transformationen av svensk industri och ”nödvändiga satsningar på automation, digitalisering och robotisering”.


  Elmässan 2018

  17-18 oktober, Stockholm

  Elmässan i Stockholm är en handelsmässa för elektronisk ingenjörskap, elektroniska komponenter och system. Det är en viktig mötesplats för industrin och kommer att dra till sig tusentals köpare och beslutstagare. Mässan är det perfekta tillfället att introducera innovativt material och nya teknologier. Internationella tillverkare är representerade här för att visa de senaste trenderna och innovation till en kunnig publik.


  SKYDD 2018

  23-25 oktober, Stockholm (Stockholmsmässan)

  Nordens största mötesplats för säkerhet, brand, räddning och personligt skydd.

  Möt Schneider Electric!

  Se våra globala Schneider Electric evenemang.
  Globala evenemang