Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text
    Kom och träffa Schneider Electric

    Evenemang

    Vi ser fram emot att träffa dig på våra seminarier eller mässor. Vi håller många olika seminarier inom elinstallation, eldistribution, fastighetsautomation och industriell automation. Anmäl dig direkt här.

    Anmäl dig till seminarie

Evenemang 2018

Webinarie för elektriker - Wiser Lighting control

13 september

Vår produktspecialist Robert Palm visar den senaste tekniken. Wiser – styr din belysning med en app. Med Wiser kan du styra bostadens belysning med en snygg och användarvänlig app och enkelt skapa olika scenarier utifrån dina behov.


Webinarie för elektriker - My Schneider Electrican App

20 september


VA-mässan

25-27 september, Elmiamässan, Jönköping, monter B04:70

AVEVA och Schneider-Electric ställer ut på mässan för första gången och har en gemensam monter. Där kommer vi att visa vårt breda sortiment av digitala produkter, mjukvara och lösningar anpassade för den svenska VA-marknaden. Vi kommer bland annat att visa hur du kan optimera energiförbrukning, drift och prestanda och se status i realtid så att du kan minska risken för oplanerade stopp. Tider för mässan är 09.00—17.00 (tisdag och onsdag), 9.00—16.00 (torsdag). Du hittar oss i monter B04:70.


Hämta kostnadsfri entrébiljett.

 
VA-mässan är en branchmässa för VA-sektorn som främst besöks av personal och beslutsfattare inom miljö- och kommunalteknik. Det är här användarna möter producenterna av utrustning och tjänster inom t ex vattenrening, distribution, IT, mät-, styr- och reglerteknik, drift, underhåll, forskning, konsultation och andra områden. 


Webinarie för elektriker - KNX configurator

6 oktober


Scanautomatic

9-11 oktober, Svenska Mässan, Göteborg

Ledande industrimässa för automation som främst besöks av beslutsfattare, inköpare, studenter och påverkare inom svensk industri och automation. Mässans inriktning är på transformationen av svensk industri och ”nödvändiga satsningar på automation, digitalisering och robotisering”.


Beställ entrébiljett


Elmässan 2018

17-18 oktober, Stockholm

Elmässan i Stockholm är en handelsmässa för elektronisk ingenjörskap, elektroniska komponenter och system. Det är en viktig mötesplats för industrin och kommer att dra till sig tusentals köpare och beslutstagare. Mässan är det perfekta tillfället att introducera innovativt material och nya teknologier. Internationella tillverkare är representerade här för att visa de senaste trenderna och innovation till en kunnig publik.


Webinarie för elektriker - IS configurator

18 oktober


SKYDD 2018

23-25 oktober, Stockholm (Stockholmsmässan)

Nordens största mötesplats för säkerhet, brand, räddning och personligt skydd.


Webinarie för elektriker - Combinus CS

1 november


Webinarie för elektriker - Actassi Flex

15 november


Webinarie för elektriker - EVlink elbilsladdare

29 november


Webinarie för elektriker - Wiser system

13 december


 

 

Möt Schneider Electric!

Se våra globala Schneider Electric evenemang.
Globala evenemang