Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text

   Scanautomatic 2016

   4-6 oktober 

   Scanautomatic är Nordens största mötesplats för den tillverkande industrin med fokus på tillverkning och automation.

   Är du redo för nästa evolution - industri 4.0? Besök vår monter så berättar vi mer om våra uppkopplade och integrerade lösningar och visar verkliga exempel på IIOT.

   Läs mer om Scanautomatic
  • Default Alternative Text

   Industry 4.0 och morgondagens industri

   Den fjärde industriella revolutionen är på framfart eller redan här enligt vissa. Nu handlar det om smarta, lösningar och uppkopplad produktion - en evolution där säkerhet, samverkan och information är nyckeln till framtidens smarta lösningar. Hur föreberedd är du för industri 4.0 och framtidens industri? Låt oss inspirera dig.

   Se filmen

   Är du redo för Industri 4.0?

   Industri 4.0 – vad är det? Framtidens industri, en digitaliserad produktion, Industrial Internet of Things? Vi på Schneider Electric kallar det för en evolution, inte revolution, och menar att säkerhet, samverkan, flexibilitet och effektivitet är nyckeln till den nya tidens digitaliserade industri. Hur redo är du? Kom och låt oss inspirera dig i monter B05:62. Vi har lösningarna för framtidens industri.

   I vår monter

   Ett företag, flera varumärken
   I år visar vi alla våra varumärken under samma tak: Schneider Electric, Wonderware, Eurotherm och Telemecanique Sensors.
   Wonderware
   Eurotherm
   Telemecanique

   Industri 4.0 & IIoT - Industrial Internet of Things
   Vi presenterar vår egen utveckling inom maskinstyrning och vår vision kring Industri 4.0 där begrepp som energioptimering, kommunikation, säkerhet och modularitet står överst på agendan. Och för att visa hur Schneider Electric möter Industri 4.0 kommer vi att visa vår robotcell som är uppkopplad mot molnet. Robotcellen innehåller en hel rad komponenter som medger produktion, övervakning och tillståndskontroll digitalt i realtid.

   Träffa vårt kundcenter på mässan
   Ingen fråga är för svår och inget problem för krångligt för vår kundtjänst. På plats i vår monter träffar du representanter från vår tekniska support samt våra Solution Architects.

   Passa på att fråga om tjänsten Avancerad teknisk support, som är ett skräddarsytt unikt utökat erbjudande, där du får tillgång till flertalet värdehöjande tjänster.

   Upptäck våra senaste frekvensomformare
   Altivar process - Den första serviceorienterade frekvensomvandlaren med inbyggd energimätning och processövervakning, felsökning med dynamiska QR-koder, inbyggd Ethernet-kommunikation och mycket mer.

   Altivar Machine - Utformad för ökad prestanda och effektivitet samt för optimerade design- och konstruktionskostnader för maskinbyggare. Har inbyggda säkerhetsfunktioner, integrerat mini PLC och är dessutom öppen är för flera olika protokoll.

   Tryckknappar och timers
   Nya kit för infällt montage av tryckknappar som ger din kontrollpanel ett modernt och elegant utseende

   Trådlös fjärrstyrning för traverser och kranar med manövrering med en hand, Kort laddtid och trådlöst nödstopp enligt SIL3.

         Nya reläer

   •       Innovativa tidreläer
   • Elektromekaniska reläer med små inbyggnadsmått
   • SolidState reläer för snabb omkoppling och hög belastning. 1-fas och 3-fas
   • Kontrollreläer för övervakning av motorer
   • Tidreläer med tydlig LED-indikering som syns bra även i mörka utrymmen

   Tävla och vinn!
   Ta ditt mest kreativa foto med mobilen, lägg upp på sociala medier med #SEIndustri och vinn en weekend!
   Eller, varför inte fånga ankor med vår joystick eXL Hoist tillsammans med VR-glasögon?! 15 stycken VR-glasögon går till dagens topp-15 bästa resultat – varje dag!

   • Framtidens industri

    Vilka krav ställs på den nya industrin och hur förbereder man sig inför den digitala transformeringen? Vad menas egentligen med IIOT? Se filmen som gör dig till en expert på endast 5 minuter.

   • Låt inte Sverige halka efter.

    Mycket av den teknik som behövs för framtidens industri finns redan tillgänglig, säger Josef Christoffersson Produktchef Schneider Electric.

    Läs hela artikeln här
    Default Alternative Text
   • En demo av Industri 4.0

    Vår egna kompletta lösning för maskinbyggaren som vill bygga en modern och smart maskin enligt dagens högt ställda krav på uppkoppling, säkerhet flexibilitet och effektivitet.

    • Default Alternative Text
     Smarta maskiner Så enkelt blir dina maskiner smartare. Läs mer
    • Default Alternative Text
     Smarta industrier Bli redo med hjälp av Ethernet-nätverk Läs mer