Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text

   Vi sponsrar Vasaloppet

   Energismart fart – hur får du energin att räcka hela vägen?

   Ett lopp kräver mycket energi. Det är en utmaning att hitta den optimala farten som varken är för snabb eller långsam för att energin ska räcka ända in till mål. Musik, pulsklocka, blåbärssoppa och energidryck, knepen är många för att hålla energinivån uppe. Hur brukar du göra?

   Vasaloppet_490px

   Stolt sponsor av Vasaloppet, energieffektivisering och miljö

   På Schneider Electric tycker vi om energi, särskilt smart och effektiv energi som räcker länge och bidrar till ökad hållbarhet och minskad klimatpåverkan. Sedan 2004 har vi bland annat bidragit till att minska energianvändningen i fastigheter med 700 GWh vilket motsvarar den energimängd som behövs för att värma 44 000 svenska villor under ett helt år. 


   Som sponsor av Vasaloppet är vi lite extra stolta över att kunna påvisa att vi även ”lever som vi lär” i staden där målgången äger rum. I vår egen fabrik i Mora har vi sedan 2012 lyckats spara hela 210 ton koldioxidutsläpp per år genom energieffektiviserande åtgärder och optimering av driftförhållanden.

   Läs mer

   Läs mer om energieffektivisering, energi- och resursrådgivning samt processautomation från Schneider Electric.