Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text

   Alla produkter för ditt hem

   Hitta produkter och lösningar som är utformade för din bostad.

  Strömbrytare och vägguttag

  Smarta strömbrytare och vägguttag kan göra ditt hem mer bekvämt, säkrare och mer energisnålt. 
  Strömbrytare med indikatorlampor visar att en lampa lyser, även om dörren är stängd. Lock håller damm och fukt borta i badrum och garage. Vägguttag med petskydd skyddar småbarn och vägguttag med symboler visar vilken utrustning som är inkopplad, så att du inte kopplar ur t.ex frysen av misstag.Och allt finns i en hel uppsjö av stilar så att ditt hem kan bli lika vackert som det är funktionellt.

  Dimmer

  Om du kopplar dina lampor till dimrar kan du anpassa belysningen i alla rum. Du behöver inte lika mycket ljus när du kopplar av med dina vänner eller förbereder dig för att gå till sängs, lika lite som du behöver lika mycket ljus under olika årstider.

  Med en dimmer kan du dessutom skapa rätt sorts stämning när du vill. Minskad ljusintensitet kan även sänka energiförbrukningen och därmed elräkningen.

  Fästmateriel

  Vårt sortiment av fästmateriel täcker alla typer av infästningar, från lätta montage till extremt tunga infästningar. För varje typ av underlag, som t.ex. betong, lättbetong, tegel och skivmaterial, finns det alltid ett fäste som passar. De ger alla ett snabbt montage och tål höga belastningar under lång tid. Pluggarna TP och TCP levereras i färgkodade förpackningar för enkel hantering.

  Möbelboxar

  Uttags- och möbelboxar för skrivbord och kök; vridbara, infällda, utanpåliggande och i flera pop-up- och flip-up-versioner. Närmare till el och nätverk kan det inte bli.

  Skydd och säkerhet

  Produkter som är designade för att göra ditt hem säkrare samt skydda dig och din familj från olika typer av faror som kan uppstå. Som exempel är en fungerande brandvarnare en billig livförsäkring. Rekommenderat är minst en brandvarnare på varje våningsplan i bostaden.

  Centraler och dess innehåll

  Vi klarar oss inte utan el, men det är viktigt att se till att den kan flöda utan att skada huset. Vi har alltid varit bra på säkerhet.

  Så här fungerar det:
  Om något fel inträffar i elsystemet slår elen av omedelbart, och det räddar liv och skyddar din egendom.
  Detaljer:

  - Brandskydd genom dvärgbrytare.
  - Skydd mot stötar genom jordfelsbrytare.
  - Skydd mot skador på den elektroniska utrustningen genom överspänningsskydd.
  - Det finns ytterligare funktioner, t.ex. central styrning av belysningen och elbesparande inställningar.

  Närvaro - och rörelsedetektorer

  Om du vill att ditt hem ska vara lika bekvämt som funktionellt, titta på några av de olika rörelsedetektorer som finns i vårt sortiment. Med rörelsedetektorer kan du få lamporna att tända automatiskt när du kliver in i hallen – det underlättar om du just har kommit från affären. En enkel vardag och energibesparingar går hand i hand.

  Timer

  Med en timer höjer du på ett enkelt sätt elsäkerheten. Risken att glömma strykjärnet på högsta värmen eller att kaffebryggaren står på flera timmar i sträck finns inte längre. En timer är både säker och energieffektiv samtidigt. Den kan integreras direkt i vägguttaget, enkelt och smidigt. Om du kan bestämma hur länge lampor och annan elektrisk utrustning är på kan du minska energiförbrukningen utan att ändra din livsstil eller hemmets utseende. Det är bra både för dig, din elräkning och miljön.

  Minikanaler

  Våra mini- och matarkanaler passar bra för enkel och dold förläggning av kablar och rör i de flesta miljöer. Kanalerna används både vid nyinstallation och vid renovering, ombyggnad och tillbyggnad (ROT). Samtliga varianter har tillbehör som förenklar montering och ger ett snyggt montage. Inom våra sortiment av minikanaler finns även halogenfria produkter.

  Termostater

  Det är klart att du ska trivas hemma. Hur mycket design du vill ha väljer du själv. Varför inte välja både stil och funktion när det är dags att välja en termostat som reglerar inomhustemperaturen? 

  Välj en som passar din inredning. Håll koll på energiförbrukningen samtidigt som du förbättrar luftkvaliteten. Termostater kan vara så enkla eller så avancerade som du vill, till exempel med värmegivare under golvet.

  UPS och Åskskydd

  Du har säkert investerat mycket pengar I ditt hemnätverk, PC, hemmabio och hemmakontor. Skydda dina investeringar med världsledande UPS och åskskydd från APC by Schneider Electric

  Dosor

  Kopplingsdosor för bostadsmiljöer är det självklara valet när du ser över elektriciteten i äldre bostadsmiljöer. De är också utmärkta för efterinstallationer eller när utrymmet är snålt tilltaget.

  Arbetsbelysning

  Alla våra lampor har utformats för att motstå oavsiktliga fall och fortfarande fungera, tack vare den gummibelagda, stötdämpande ramen.
  Lampan har utformats för att tåla tuffa och stränga förhållanden och fortfarande vara funktionell efter många år.
   
  Thorsman LED har en IP- och IK-grad, som gör att du kan få dagsljus till både dina utomhus- och inomhusprojekt.
  Temperaturmotståndet gör att du kan använda den på sommaren såväl som under den mörka, kalla vintern.

  Mobile Power Pack

  Ladda din Smartphone när du är på resande fot