Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text

   Hotellyx och EFFEKTIVITET

   Det är en djärv ambition att minska energiförbrukningen och samtidigt möta den växande efterfrågan på hotell i Kina. Hos Marriott jobbar lyx och EFFEKTIVITET i samklang med Schneider EcoStruxure™ Building, så att gästerna får en förstklassig upplevelse samtidigt som hotellet uppnår energibesparingar på 10 % till 15 %.

   Titta nu
  • Default Alternative Text

   Effektiva och uppkopplade fastigheter

   Med en ökande stadsbefolkning och ökande energiförbrukning är efterfrågan på innovation för fastigheter större än någonsin. Se vår interaktiva presentation om hur Schneider Electric använder nya teknologier för att skapa morgondagens fastigheter.

   Se mer
  • Default Alternative Text

   Smarta fastighetssystem

   Den smarta byggnaden är här. Upptäck EcoStruxure Building och det senaste inom byggnadsautomation och styrsysteminnovation som gör dina byggnader, oavsett storlek, mer energieffektiva, hållbara och gynnsamma för de som vistas i dem.

   EcoStruxure™ Building

   EcoStruxure™ Building ger din fastighet förstklassig konstruktionseffektivitet från design till integration och driftsättning. I kombination med våra resurs- och energiförbrukningstjänster möjliggör vi effektivitet under hela fastighetens livslängd och ser till att hyresgästerna är produktiva och bekväma.
   Standardalternativtext
   • Energieffektiva fastigheter Höjdpunkter från Innovation Summit

    Idag öppnar anslutna produkter, smart automatisering och digital innovation, dörren till en ny era med mer effektiva, hållbara och bekväma fastigheter där Life Is On.

   • Effektiva och uppkopplade fastigheter

    Med en ökande stadsbefolkning och ökande elförbrukning är efterfrågan på innovation för fastigheter större än någonsin. Se vår interaktiva presentation om hur Schneider Electric använder nya teknologier för att skapa morgondagens fastigheter.

    Visa mer
    Aerial view of a smart city at night, smart buildings.
    • Standardalternativtext
     Fastighetssystem Den smarta byggnaden är här. Upptäck det senaste inom fastighetsautomation och styrsysteminnovation som gör dina fastigheter, oavsett storlek, mer energieffektiva, hållbara och gynnsamma för de boende. > Läs mer
    • Standardalternativtext
     Hotell Innovativa lösningar som ger lägre kostnader och hållbart värde inom alla aspekter av hotellverksamhet, från styrelserum till gästrum och alla nivåer däremellan, med innovation på alla nivåer. Upptäck hur
    • Standardalternativtext
     Sjukvård Från akuten till kontor, garantera säkerheten, tillförlitligheten, komforten och förbättra sjukhusets finansiella hälsa. Gör mer med innovation på alla nivåer. Läs mer
    • Standardalternativtext
     Biovetenskap Läkemedelstillverkare och bioteknikbolag runt om i världen använder EcoStruxure Building för att följa reglelverk, minska kostnader och arbeta hållbart. Läs mer
    • Standardalternativtext
     Banker och finansinstitut Banker och finansinstitut över hela världen drar nytta av EcoStruxure Building för att växa på ett hållbart sätt, hantera verksamhetsrisker och lyckas i den digitala omvandlingen. Läs mer
    • Standardalternativtext
     IoT för fastigheter Innovativa lösningar för att skapa en miljö som säkerställer att hyresgästerna känner sig bekväma, säkra och uppkopplade. > Upptäck hur

    Försvar mot cyberhot mot fastighetshanteringssystem

    Cyberattacker är ett verkligt hot som kräver mer tillsyn av fastighetshanteringssystemens (BMS) integritet. Det här informationsbladet innehåller en beskrivning av befintliga hot och rekommenderade sätt att införa ett ”djupgående försvar” specifikt för BMS.
    Hämta white paper

    IoT och hållbara företag

    4/12/2017

    IoT-anslutning gör företaget smartare och ger möjligheten till att fatta faktabaserade beslut, optimera resursprestanda och sätta siffror på hållbarhetsarbetet för ett bättre slutresultat.