Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text

   UPPKOPPLAD i alla väder

   Att hålla 4000 studenter UPPKOPPLADE till en världsledande utbildning, oavsett väder, är en djärv ambition. Med Schneider Electrics EcoStruxure™ IT ser skoldistriktet i Bainbridge Island till att det finns anslutningsmöjligheter i skolorna så att eleverna kan lära sig i alla väder.

   Titta nu
  • Default Alternative Text

   DIGITAL filmmagi

   Att skapa prisbelönta effekter utanför Hollywood är en djärv idé. Schneider installerade ett färdigt datacenter på mindre än fem månader för Animal Logic och nu skapar de digital filmmagi med Schneider Electrics EcoStruxure™ IT.

   Titta nu
  • Default Alternative Text

   Balansera riskerna med modernisering av datacenter

   Modernisering av datacenter är ingen lätt uppgift. För att lyckas med moderniseringen krävs det rätt blandning av resurser i molnet, samlokaliserat och lokalt. Valen du gör kan ha en stor inverkan på verksamhetens resultat.

   Läs rapporten

   EcoStruxure™ IT

   I en uppkopplad värld är det viktigare än någonsin att skydda viktig information och data. Se till att datacentrets fysiska infrastruktur snabbt går att anpassa för att möta framtidens behov utifrån IoT och tillväxt – i molnet – utan att någonsin kompromissa med tillgänglighet eller drifteffektivitet.
   Standardalternativtext
   • Datacenter Hållbarhet

    Stora koncerner använder allt fler molntjänster. Förstå vilken nivå av redundans hos utrustningen i IT-infrastrukturen du behöver just nu.

   • Ready for take off

    See how one idea can become a viral phenomenon with the right data center solutions.

    • Datacenter och nätverk

     Ledande leverantör av infrastrukturlösningar för hela datacenter och dess livscykel.

     Läs mer
     Two men looking at laptop computer in a network data center, energy management software, energy efficiency.
     • Standardalternativtext
      Moln- och serviceleverantörer Eftersom digitaliseringen blir allt vanligare och går allt snabbare kan våra lösningar hjälpa moln-, telekom- och samlokaliseringsleverantörer att se framtiden med tillförsikt. Läs mer (engelska)
     • Bankbiträde på ett bankkontor
      Banker och finansinstitut Vi hjälper kunder i inom bank och finans att växa på ett hållbart sätt, hantera verksamhetsrisker och lyckas i den digitala omvandlingen. Läs mer (engelska)

     Varför molnanvändning tvingar oss att omvärdera hållbarhet

     Stora koncerner använder allt mer molntjänster. Ett större beroende av molnbaserade program innebär att företagen måste omvärdera redundansen hos den fysiska utrustningen i infrastrukturen (strömförsörjning, kylning, nätverk) som finns lokalt.
     Hämta white paper

     EcoStruxure™ kundcase

     Datacenter: I molnet

     1/1/0001

     Technician working on a row of electrical machines, electric utilities, electric power distribution.

     Med fokus på innovation samtidigt som vi säkerställer att Life Is On, ser vi på de utmaningar och möjligheter som uppkommer i ett nytt ekosystem med hybriddatabearbetning – och hur vi kan möta behoven från vår anslutna, digitala värld.