Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text

   Tillförlitliga data för DIGITALA liv

   Att leverera säkra molntjänster från ett av världens mest högbelastade datacenter är en utmaning. Med Schneiders EcoStruxure™ IT garanterar Telefónicas datacenter Alcalá tillförlitliga tjänster som håller jämna steg med kundernas allt ökande DIGITALA liv medan häpnadsväckande 14 kW per rack bearbetas.

   Titta nu
  • Default Alternative Text

   UPPKOPPLAD i alla väder

   Att hålla 4000 studenter UPPKOPPLADE till en världsledande utbildning, oavsett väder, är en djärv ambition. Med Schneider Electrics EcoStruxure™ IT ser skoldistriktet i Bainbridge Island till att det finns anslutningsmöjligheter i skolorna så att eleverna kan lära sig i alla väder.

   Titta på videon
  • Default Alternative Text

   Balansera riskerna med modernisering av datacenter

   Modernisering av datacenter är ingen lätt uppgift. För att lyckas med moderniseringen krävs det rätt blandning av resurser i molnet, samlokaliserat och lokalt. Valen du gör kan ha en stor inverkan på verksamhetens resultat.

   Läs rapporten

   EcoStruxure™ IT

   I en uppkopplad värld är det viktigare än någonsin att skydda viktig information och data. Se till att datacentrets fysiska infrastruktur snabbt går att anpassa för att möta framtidens behov utifrån IoT och tillväxt – i molnet – utan att någonsin kompromissa med tillgänglighet eller drifteffektivitet.
   Standardalternativtext

   Upptäck EcoStruxure för datacenter

   Ta reda på hur omvandling av data från anslutna enheter till användbar information kan göra ditt datacenter mer flexibelt, effektivt och kraftfullt. Gå till webbseminariet

   Fakta om EcoStruxure för datacenter

   • 30 % Ökat utnyttjande av infrastruktur
   • 30 % Minskning av falsklarm
   • 60 % Snabb driftsättning
   Standardalternativtext
   • System för datacenter och nätverk

    Vi är ledande leverantör av lösningar för fysisk infrastruktur för hela datacentret under dess livscykel.

    Läs mer
    Two men looking at laptop computer in a network data center, energy management software, energy efficiency.
   • Standardalternativtext
    Moln- och serviceleverantörer Eftersom digitaliseringen blir allt vanligare och går allt snabbare kan våra lösningar hjälpa moln-, telekom- och samlokaliseringsleverantörer att se framtiden med tillförsikt. Läs mer
   • Bankbiträde på ett bankkontor
    Banker och finansinstitut Vi hjälper kunder i inom bank och finans att växa på ett hållbart sätt, hantera verksamhetsrisker och lyckas i den digitala omvandlingen. Läs mer

   Våra kundberättelser – EcoStruxure™ IT

   • Animal Logic

    Följ med bakom kulisserna för att se hur vårt förfabricerade datacenter med snabb driftsättning hjälper studion för animation och visuella effekter som står bakom The LEGO Movie, The Matrix och The Great Gatsby.

   • Bainbridge Islands skoldistrikt

    EcoStruxure™ IT garanterar fortlöpande utbildning i en fantastisk inlärningsmiljö. Håller igång skolan med realtidsöverblick över hela nätverket.

   • Telefónica

    Med EcoStruxure™ IT bearbetar Telefónicas datacenter Alcalá häpnadsväckande 14 kW per rack och garanterar tillförlitliga tjänster. Ta reda på hur Telefónica utökade kapaciteten och förbättrade kostnadseffektiviteten.

   • Internap

    Leverantören av samlokaliseringstjänster, Internap, anger takten genom att kombinera våra modulära och utbyggbara produkter för tillförlitlig tillväxt inom edge-datorteknik med en särskild infrastrukturlösning för datacenter.

   • Innovation Summit World Tour

    Upptäck våra Innovation Summits och lär dig att utvecklas i en värld som förändras snabbt. Förena dig med oss under nästa Innovation Summit i Paris, 5-6 april då vi förbereder oss på att utveckla den digitala ekonomin.

    Anslut dig till den digitala revolutionen!
    Innovation Summit World Tour