Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text

   2050: koldioxidneutral framtid

   Att öka hastigheten mot en koldioxidneutral framtid är en djärv ambition. Och ännu mer när tillhandahållandet av ren energi till miljoner människor innebär att uppgradera ett gammalt nationellt elnät. Enel säkerställer framgångar med Schneider EcoStruxure™ Grid.

   Titta nu
  • Default Alternative Text

   Tillförlitlighet genom stormen

   Att hålla elektriciteten igång till 1,5 miljoner hushåll genom de mest extrema stormar är en djärv idé. SA Power Networks förlitar sig på Schneider EcoStruxure™ Grid för en tillförlitlig övervakning och hantering av deras enorma nätverk, vilket bidrar till att hålla folket i södra Australien trygga genom extrema väderförhållanden.

   Titta på video Läs mer

   EcoStruxure™ Grid

   EcoStruxure™ Grid skapar effektiva och hållbara nät med lokal produktion och integration i nätet, och överbryggar dessutom klyftan mellan utbud och efterfrågan.
   Standardalternativtext

   Släpp loss det digitala elnätet

   Modernisering och digitalisering av elnätet är en tillväxtmöjlighet för elbolag. Det ökar tillförlitligheten, tillför hållbarhet, förbättrar effektiviteten och säkerheten samt prestandan. Läs blogginlägget

   Energifakta och trender

   • 75 miljarder IoT-anslutna enheter år 2025
   • 58 % ökning av globala energibehov år 2040
   • 72 % minskning av priset på solenergi sedan 2009
   Standardalternativtext
   • Den nya världen av energi I en ny värld av energi där minskat koldioxidavtryck, decentralisering och digitalisering står i centrum behöver elbolagen tänka om och utvecklas.
   • Framtiden för energi är här Digitalisering, decentralisering och minskat koldioxidavtryck omvandlar de sätt på vilka vi genererar, transporterar, distribuerar och konsumerar elektricitet. Mer från vår Chief Strategy Officer, Emmanuel Lagarrigues Bloomberg-intervju; ”Future of Energy Summit”.
   • Smarta elnät som når sin potential
    EcoStruxure för elbolag Smarta elbolag måste utvecklas mot intelligenta nätverk, nya affärsmodeller och nya kundtjänster som ger ökad energiförsäljning. Upptäck hur
   • Värmekraft, kraftledningar och vacker solnedgång
    Digital understation I vår nya lösning förenas kompatibilitet, cybersäkerhet och anslutningsmöjligheter. Den utnyttjar IoT för att göra ditt liv enklare och samlar in realtidsinformation från fältet till företagsnivå för resurshantering. Få mer information

   Upptäck kundreferenser gällande EcoStruxure™ Grid

   • Innovation Summit World Tour

    Upptäck våra Innovation Summits och lär dig att utvecklas i en värld som förändras snabbt. Förena dig med oss under nästa Innovation Summit i Paris, 5-6 april då vi förbereder oss på att utveckla den digitala ekonomin.

    Anslut dig till den digitala revolutionen!
    Default Alternative Text