• Default Alternative Text

  2050: koldioxidneutral framtid

  Att öka hastigheten mot en koldioxidneutral framtid är en verklig ambition. Och ännu mer när tillhandahållandet av ren energi till miljoner människor innebär att uppgradera ett åldrande nationellt elnät. Enel säkerställer framgångar med Schneider EcoStruxure™ Grid.

  Titta nu
 • Default Alternative Text

  En ny värld av energi

  Nya energimegatrender förändrar elkraftssystem fundamentalt över hela världen. Se hur Schneider Electric anammar de nya trenderna för att skapa en ny värld av energi med innovativ och uppkopplad teknik.

  Visa berättelsen
 • Default Alternative Text

  Digital omvandling för elkraftsbolag

  Digital nätdrift för optimerad effektivitet och maximerade resurser

  Läs mer

  EcoStruxure™ Grid

  EcoStruxure™ Grid skapar effektiva och hållbara nät med lokal produktion och integration i nätet, och överbryggar dessutom klyftan mellan utbud och efterfrågan.
  Standardalternativtext
  • Vi bygger en ny värld av energi

   I en ny värld av energi där minskat koldioxidavtryck, decentralisering och digitalisering står i centrum behöver elbolagen tänka om och utvecklas.

  • Omfamna förändring

   Distributionsanläggningar står inför utmaningar som allt fler DER (distribuerade energiresurser), osäkerhet när det gäller regelefterlevnad och större komplexitet på marknaden. Upptäck de största drivkrafterna till förändring och hur företagen kan hantera dem.

   Läs mer
   Default Alternative Text
   • Standardalternativtext
    Kraft- och elnätsystem Du kan maximera tillgängligheten och effektiviteten hos dina system med våra innovativa lösningar för energihantering. Upptäck hur
   • Standardalternativtext
    Elbolag Ett modernt elbolag är en smart elproducent. Övervinn nya utmaningar och uppfyll dina kunders behov, både idag och i framtiden, med våra innovativa lösningar för elproducenter. Läs mer
   • Standardalternativtext
    Mikronät Mikronät möjliggör decentraliserade energisystem som är gröna, tillförlitliga, flexibla och effektiva. Läs mer
   • Standardalternativtext
    Smarta städer Framtiden tillhör smarta, uppkopplade städer. Våra energi- och infrastrukturhanteringslösningar hjälper stadskärnor att bli smartare och grönare, redan idag. Läs mer

   Bli ett smart elbolag

   Vi driver effektiva smarta elnät, sänker koldioxidavtrycket i produktportföljerna och tillhandahåller nya tjänster till energikunderna.
   Ta reda på mer

   Hur man skapar och underhåller en elnätsmodell

   1/1/0001

   energy management consultant with hard hat in front of window and power station

   Företag över hela världen står inför utmaningar med smarta nät som kan påverka deras uppdrag att leverera tillförlitlig, säker och effektiv elkraft. En realtidsmodell av distributionsnätinfrastrukturen är en viktig komponent i att implementera en framgångsrik strategi för smarta nät.