Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text

   2050: koldioxidneutral framtid

   Att öka hastigheten mot en koldioxidneutral framtid är en verklig ambition. Och ännu mer när tillhandahållandet av ren energi till miljoner människor innebär att uppgradera ett åldrande nationellt elnät. Enel säkerställer framgångar med Schneider EcoStruxure™ Grid.

   Titta nu
  • Default Alternative Text

   Tillförlitlighet genom stormen

   Att hålla elektriciteten igång till 1,5 miljoner hushåll genom de mest extrema stormar är en djärv idé. SA Power Networks förlitar sig på Schneider EcoStruxure™ Grid för en tillförlitlig övervakning och hantering av deras enorma nät, vilket bidrar till att hålla folket i södra Australien tryggt genom extrema väderförhållanden.

   Titta nu
  • Default Alternative Text

   En ny värld av energi

   Nya energimegatrender förändrar elkraftssystem fundamentalt över hela världen. Se hur Schneider Electric anammar de nya trenderna för att skapa en ny värld av energi med innovativ och uppkopplad teknik.

   Visa berättelsen
  • Default Alternative Text

   Digital omvandling för elkraftsbolag

   Digital nätdrift för optimerad effektivitet och maximerade resurser

   Läs mer

   EcoStruxure™ Grid

   EcoStruxure™ Grid skapar effektiva och hållbara nät med lokal produktion och integration i nätet, och överbryggar dessutom klyftan mellan utbud och efterfrågan.
   Standardalternativtext
   • Vi bygger en ny värld av energi

    I en ny värld av energi där minskat koldioxidavtryck, decentralisering och digitalisering står i centrum behöver elbolagen tänka om och utvecklas.

   • Omfamna förändring

    Distributionsanläggningar står inför utmaningar som allt fler DER (distribuerade energiresurser), osäkerhet när det gäller regelefterlevnad och större komplexitet på marknaden. Upptäck de största drivkrafterna till förändring och hur företagen kan hantera dem.

    Läs mer
    Default Alternative Text
    • Standardalternativtext
     Kraft- och elnätsystem Du kan maximera tillgängligheten och effektiviteten hos dina system med våra innovativa lösningar för energihantering. Upptäck hur
    • Standardalternativtext
     Elbolag Ett modernt elbolag är en smart elproducent. Övervinn nya utmaningar och uppfyll dina kunders behov, både idag och i framtiden, med våra innovativa lösningar för elproducenter. Läs mer
    • Standardalternativtext
     Mikronät Mikronät möjliggör decentraliserade energisystem som är gröna, tillförlitliga, flexibla och effektiva. Läs mer
    • Standardalternativtext
     Smarta städer Framtiden tillhör smarta, uppkopplade städer. Våra energi- och infrastrukturhanteringslösningar hjälper stadskärnor att bli smartare och grönare, redan idag. Läs mer

    Bli ett smart elbolag

    Vi driver effektiva smarta elnät, sänker koldioxidavtrycket i produktportföljerna och tillhandahåller nya tjänster till energikunderna.
    Ta reda på mer

    Hur man skapar och underhåller en elnätsmodell

    1/1/0001

    energy management consultant with hard hat in front of window and power station

    Företag över hela världen står inför utmaningar med smarta nät som kan påverka deras uppdrag att leverera tillförlitlig, säker och effektiv elkraft. En realtidsmodell av distributionsnätinfrastrukturen är en viktig komponent i att implementera en framgångsrik strategi för smarta nät.