• Default Alternative Text

  Industrial Internet of Things (IIoT)

  Industrial Internet of Things har enorm potential för industriföretag. Vår teknik är redo för IIoT och gör industriverksamheten säkrare, mer tillförlitlig, effektiv, lönsam och hållbar.

  Få insikter
 • Default Alternative Text

  6.7 miljoner ton stål dygnet runt, året runt

  Att smida till en stålanläggning som aldrig stoppar är en djärv idé. ArcelorMittal förbättrar stålkvaliteten samtidigt som de gör produktionen mer miljövänlig och igång dygnet runt med hjälp av Schneider EcoStruxure™ Plant.

  Titta nu

  Intuitive Industries

  Aldrig tidigare har industriell automation varit så spännande som nu, när Industrial Internet of Things (IIoT) medför oöverträffade möjligheter. 

  Schneider Electric ligger i täten i den här teknologivågen med våra banbrytande lösningar som ger verkligt värde för att förbättra din verksamhet. Innovation på alla nivåer är vårt löfte till dig – och vi håller vad vi lovar med EcoStruxure™ som är vår IoT-anpassade, öppna och kompatibla systemarkitektur och plattform för anläggningar och maskiner.

  EcoStruxure Plant & Machine

  Standardalternativtext
  • Framtidens automation

   Inom framtidens automation finns möjlighet till nya affärsmodeller för ökad lönsamhet, säkerhet och hållbarhet. Peter Martin, vår vicepresident för Business Innovation & Marketing, presenterar den här nya, spännande visionen.

   Läs mer om framtidens automation
  • Göra maskinerna ännu smartare. Enkelt.

   Nästa industriella revolution är här, oavsett om vi kallar den ”Industri 4.0” eller ”Industrial Internet of Things” … och den drivs av smarta maskiner.

   Läs mer om smarta maskiner
   Food and beverage manufacturing facility, machine control, distribution management.
   Standardalternativtext

   Med förändring kommer möjligheter

   Hämta den här rapporten av 451 Research och läs om hur vår EcoStruxure™-arkitektur möjliggör nya affärsmodeller. Registrera dig och ladda ner