Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text

   Omdefiniera mejerieffektivitet

   Att gå från ett lokalt mjölkkooperativ till att bli branschens jätte är en djärv idé. Fonterra har omdefinierat Nya Zeelands mjölkindustri och blivit en av de mest effektiva mjölkproduktionsanläggningarna i världen, tack vare optimeringen med Schneider EcoStruxure™ Plant.

   Titta nu
  • Default Alternative Text

   6.7 miljoner ton stål dygnet runt, året runt

   Att smida till en stålanläggning som aldrig stoppar är en djärv idé. ArcelorMittal förbättrar stålkvaliteten samtidigt som de gör produktionen mer miljövänlig och igång dygnet runt med hjälp av Schneider EcoStruxure™ Plant.

   Titta nu
  • Default Alternative Text

   Industrial Internet of Things (IIoT)

   Industrial Internet of Things har enorm potential för industriföretag. Vår teknik är redo för IIoT och gör industriverksamheten säkrare, mer tillförlitlig, effektiv, lönsam och hållbar.

   Få insikter

   Intuitive Industries

   Aldrig tidigare har industriell automation varit så spännande som nu, när Industrial Internet of Things (IIoT) medför oöverträffade möjligheter. 

   Schneider Electric ligger i täten i den här teknologivågen med våra banbrytande lösningar som ger verkligt värde för att förbättra din verksamhet. Innovation på alla nivåer är vårt löfte till dig – och vi håller vad vi lovar med EcoStruxure™ som är vår IoT-anpassade, öppna och kompatibla systemarkitektur och plattform för anläggningar och maskiner.

   EcoStruxure Plant & Machine

   Standardalternativtext
   • Framtidens automation

    Inom framtidens automation finns möjlighet till nya affärsmodeller för ökad lönsamhet, säkerhet och hållbarhet. Peter Martin, vår vicepresident för Business Innovation & Marketing, presenterar den här nya, spännande visionen.

    Läs mer om framtidens automation
   • Göra maskinerna ännu smartare. Enkelt.

    Nästa industriella revolution är här, oavsett om vi kallar den ”Industri 4.0” eller ”Industrial Internet of Things” … och den drivs av smarta maskiner.

    Läs mer om smarta maskiner
    Food and beverage manufacturing facility, machine control, distribution management.
    Standardalternativtext

    Med förändring kommer möjligheter

    Hämta den här rapporten av 451 Research och läs om hur vår EcoStruxure™-arkitektur möjliggör nya affärsmodeller. Registrera dig och ladda ner