• Default Alternative Text

  6.7 miljoner ton stål dygnet runt, året runt

  Att smida till en stålanläggning som aldrig stoppar är en djärv idé. ArcelorMittal förbättrar stålkvaliteten samtidigt som de gör produktionen mer miljövänlig och igång dygnet runt med hjälp av Schneider EcoStruxure™ Plant.

  Titta nu Upptäck EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  Världens mest hållbara kontorsbyggnad

  Att bygga ett hållbart kontor som genererar mer energi än det förbrukar är en djärv idé. Deloitte använder IoT-anslutningsteknik för att säkerställa bästa komfort och energieffektivitet med Schneider Electrics EcoStruxure™ Building.

  Titta nu Upptäck EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  2050: koldioxidneutral framtid

  Att öka hastigheten mot en koldioxidneutral framtid är en verklig ambition. Och ännu mer när tillhandahållandet av ren energi till miljoner människor innebär att uppgradera ett åldrande nationellt elnät. Enel säkerställer framgångar med Schneider EcoStruxure™ Grid.

  Titta nu Upptäck EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  Livräddande tillförlitlighet

  Att bygga ett avancerat, hållbart barnsjukhus är en djärv idé. Nemours barnsjukhus säkerställer att reservgeneratorer återställer den livräddande strömmen på 10 sekunder eller mindre och att medicinska team får tillgång till stabil, oavbruten ström för tillförlitlighet med Schneider Electrics EcoStruxure™ Power.

  Titta nu Upptäck EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  DIGITAL filmmagi

  Att skapa prisbelönta effekter utanför Hollywood är en djärv idé. Schneider installerade ett färdigt datacenter på mindre än fem månader för Animal Logic och nu skapar de digital filmmagi med Schneider Electrics EcoStruxure™ IT.

  Titta nu Upptäck EcoStruxure

  EcoStruxure™: Innovation At Every Level

  Default Alternative Text
  Standardalternativtext

  Upptäck EcoStruxure™

  Ett öppet IoT-system som låter dig vara konkurrenskraftig i dagens digitala värld – EcoStruxure™ ändrar spelreglerna. Upptäck det utökade värdet kring säkerhet, tillförlitlighet, effektivitet, hållbarhet och anslutningsbarhet för din verksamhet idag. Ladda ner nu
  Standardalternativtext
  Schneider Electric intervjuade mer än 2 500 beslutsfattare på företag runt om i världen om deras synpunkter på framgång, framtiden för IoT, och hur man kan realisera omedelbart IoT-värde.  • En ny värld av energi i 3D+E Mer elkraft


   2 ggr.
   snabbare tillväxt av elbehov jämfört med energibehovet år 2040

   Ta reda på mer
   Default Alternative Text
  • Hur du kan utnyttja IoT i verkligheten

   Vi är ledande inom digital omvandling. Hör från EVP Cyril Perducat, om hur Schneider Electric förstärker vår kärnverksamhet och skapar värde med Internet of Things.

   Visa webbseminarium
   Default Alternative Text
  • Schneider Electric på DAVOS 2017

   Är vi redo att förändra sättet vi konsumerar och tillverkar energi på? Det handlar inte bara om förnybar energi. Hör det först från Schneider Electrics CEO, Jean-Pascal Tricoire, när han talar med CNBC på DAVOS 2017.

   Se intervjun
   Default Alternative Text

   Skapa nya möjligheter med aktiv energihantering

   Minska energiförbrukningen och miljöpåverkan för direkta och långsiktiga kostnadsbesparingar och en konkurrensfördel på marknaden.
   Hämta e-boken

   IoT och hållbara företag

   4/12/2017

   IoT-anslutning gör företaget smartare och ger möjligheten till att fatta faktabaserade beslut, optimera resursprestanda och sätta siffror på hållbarhetsarbetet för ett bättre slutresultat.