Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text

   Vi driver innovationen framåt

   Och vi gör det på alla nivåer, med EcoStruxure™. Upptäck hur Schneider Electric gör djärva idéer till verklighet med ett innovativt sortiment av IoT-aktiverade, uppkopplade produkter, kantstyrning och appar, analys och tjänster.

   Titta nu Kundberättelse
  • Default Alternative Text

   2020: ambitionen om noll avfall

   Noll avfall i produktionsanläggningar till 2020 är en djärv idé. Med Schneider Electrics EcoStruxure™ utnyttjar Whirlpool Corporation data och experthjälp för att driva och uppnå sin hållbarhetsstrategi.

   Titta nu
  • Default Alternative Text

   2050: koldioxidneutral framtid

   Att öka hastigheten mot en koldioxidneutral framtid är en verklig ambition. Och ännu mer när tillhandahållandet av ren energi till miljoner människor innebär att uppgradera ett åldrande nationellt elnät. Enel säkerställer framgångar med Schneider EcoStruxure™ Grid.

   Titta nu Upptäck EcoStruxure

   EcoStruxure™: Innovation At Every Level

   Default Alternative Text
   Standardalternativtext

   Upptäck EcoStruxure™

   Ett öppet IoT-system som låter dig vara konkurrenskraftig i dagens digitala värld – EcoStruxure™ ändrar spelreglerna. Upptäck det utökade värdet kring säkerhet, tillförlitlighet, effektivitet, hållbarhet och anslutningsbarhet för din verksamhet idag. Ladda ner nu
   Standardalternativtext
   Schneider Electric intervjuade mer än 2 500 beslutsfattare på företag runt om i världen om deras synpunkter på framgång, framtiden för IoT, och hur man kan realisera omedelbart IoT-värde.   • En ny värld av energi i 3D+E Mer elkraft


    2 ggr.
    snabbare tillväxt av elbehov jämfört med energibehovet år 2040

    Ta reda på mer
    Default Alternative Text
   • Hur du kan utnyttja IoT i verkligheten

    Vi är ledande inom digital omvandling. Hör från EVP Cyril Perducat, om hur Schneider Electric förstärker vår kärnverksamhet och skapar värde med Internet of Things.

    Visa webbseminarium
    Default Alternative Text
   • Schneider Electric på DAVOS 2017

    Är vi redo att förändra sättet vi konsumerar och tillverkar energi på? Det handlar inte bara om förnybar energi. Hör det först från Schneider Electrics CEO, Jean-Pascal Tricoire, när han talar med CNBC på DAVOS 2017.

    Se intervjun
    Default Alternative Text

    Skapa nya möjligheter med aktiv energihantering

    Minska energiförbrukningen och miljöpåverkan för direkta och långsiktiga kostnadsbesparingar och en konkurrensfördel på marknaden.
    Hämta e-boken

    IoT och hållbara företag

    4/12/2017

    IoT-anslutning gör företaget smartare och ger möjligheten till att fatta faktabaserade beslut, optimera resursprestanda och sätta siffror på hållbarhetsarbetet för ett bättre slutresultat.