Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text

   Vi driver innovationen framåt

   Och vi gör det på alla nivåer, med EcoStruxure™. Upptäck hur Schneider Electric gör djärva idéer till verklighet med ett innovativt sortiment av IoT-aktiverade, uppkopplade produkter, edge control och appar, analys och tjänster.

   Titta nu Kundberättelse
  • Default Alternative Text

   2020: ambitionen om noll avfall

   Noll avfall i produktionsanläggningar till 2020 är en djärv idé. Med Schneider Electrics EcoStruxure™ utnyttjar Whirlpool Corporation data och experthjälp för att driva och uppnå sin hållbarhetsstrategi.

   Titta på videon
  • Default Alternative Text

   Innovation Summit World Tour

   I den digitala ekonomin måste djärva idéer och innovation vara konkurrenskraftiga. Schneider Electrics Innovation Summits handlar om att förbereda dig på att leda vägen under det här tidsskedet.

   Läs mer

   EcoStruxure™: IoT-enabled architecture and platform

   EcoStruxure är Schneider Electrics IoT-aktiverade, öppna, kompatibla arkitektur och plattform med plug-and-play-funktion för hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier.

   EcoStruxure levererar innovation på varje nivå från anslutna produkter till edge-styrning, samt appar, analyser och tjänster, i 6 expertisdomäner – el, IT, fastighet, maskin, anläggning och elnät – vilket ger mervärde inom säkerhet, tillförlitlighet, verksamhetseffektivitet, hållbarhet och anslutningsmöjligheter till våra kunder.

   Utvalda kundreferenser

   • ArcelorMittal

    ArcelorMittal förbättrar stålkvaliteten samtidigt som de gör produktionen mer miljövänlig och igång dygnet runt med hjälp av Schneider EcoStruxure™ Plant.

   • Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates

    Det största Hilton Garden Inn utanför USA är numera ett av Hiltons mest effektiva och hållbara hotell.

   • SA Power Networks

    Att hålla elektriciteten igång till 1,5 miljoner hushåll genom de mest extrema stormar är en djärv ambition.

   • Telefónica

    Med Schneiders EcoStruxure™ IT bearbetar Telefónicas datacenter Alcalá häpnadsväckande 14 kW per rack och garanterar tillförlitliga tjänster.

   Se | IoT: Utvecklar serien för digital ekonomi

   IoT omdefinierar landskapsbilden över hur verksamheter och konsumenter interagerar. Vi bevittnar makalös tillgång till innovativ teknik, ökande kundförväntningar och stora databerg. Ingen bransch är opåverkad. Den här exklusiva CNBC-serien som sponsras av Schneider Electric utforskar de trender och tekniker som bereder väg för övergången till en digital ekonomi.
   • Greentown Labs Bold Ideas Challenge

    In collaboration with Greentown Labs, the largest cleantech incubator in the US, we are the proud sponsor of an all-new accelerator program for innovative entrepreneurs.

    Learn more and apply
    Default Alternative Text
   • Innovation Summit 2016 Keynote Highlights

    Schneider Electric CEO, Jean-Pascal Tricoire introduces Innovation At Every Level for a new world of energy.

   • Innovation Summit World Tour

    Upptäck våra Innovation Summits och lär dig att utvecklas i en värld som förändras snabbt. Förena dig med oss under nästa Innovation Summit i Paris, 5-6 april då vi förbereder oss på att utveckla den digitala ekonomin.

    Anslut dig till den digitala revolutionen!
    Innovation Summit World Tour

    Fakta om EcoStruxure

    • 21 000 systemintegratörer och partner i ett ekosystem
    • 1,5 miljoner hanterade resurser
    • 40+ kommersialiserade digitala tjänster
    Standardalternativtext

    Upptäck EcoStruxure™

    Ett öppet IoT-system som gör dig konkurrenskraftig i dagens digitala värld – EcoStruxure™ ändrar spelreglerna. Upptäck det ökade värdet av att utnyttja Internet of Things för säkerhet, tillförlitlighet, effektivitet, hållbarhet och anslutningsmöjligheter inom din verksamhet. Hämta nu
    Standardalternativtext