Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text

   IoT 2020 affärsrapport

   Här är de 5 viktigaste förutsägelserna för IoT:s framtid med synpunkter från 2 500 beslutsfattare runt om i världen

   Ta reda på vad de sagt
  • Default Alternative Text

   Investera i IoT-utbildning

   Vi har gått samman med ESCP Europa för att skapa IoT Chair, för att se till att morgondagens ledare förstår det föränderliga affärslandskapet i IoT-eran.

   Titta på videon

   EcoStruxure™ Platform

   Den digitala stommen som ansluter förstklassiga OT-lösningar med det senaste inom IT-teknologi för att utnyttja verksamhetens kvarvarande potential och alla möjligheter med Sakernas internet (IoT).
   • Förstå EcoStruxure-plattformen

    IoT-tillämpningarnas ryggrad. Förvandla ditt anslutna företag med vår grundläggande teknikplattform.

   • Utnyttja IoTs ekosystem

    Vårt tillvägagångssätt bygger på öppna standarder och förstärks genom vårt samarbete med branschorganisationer så som Industrial Internet Consortium, IEEE och Open Interconnect Consortium och genom tekniksamarbeten med branschledande företag som Microsoft, PTC, ARM, Dell, Cisco, Intel, Hewlett-Packard Enterprise, SIGFOX, Salesforce, Kinvey och IBM.

    Upptäck EcoStruxure

    Ett enda IoT-system som gör dig konkurrenskraftig i dagens digitala värld. EcoStruxure ändrar spelreglerna. Upptäck det utökade värdet kring säkerhet, tillförlitlighet, effektivitet, hållbarhet och anslutningsbarhet för din verksamhet idag.
    Ladda ner nu

    4/13/2017

    Default Alternative Text

    Under de kommande fem åren blir 50 miljarder enheter – eller ”saker” – uppkopplade och redo att dela data. Välkommen till Sakernas internet (IoT).

    IoT och hållbara företag

    4/12/2017

    IoT-anslutning gör företaget smartare och ger möjligheten till att fatta faktabaserade beslut, optimera resursprestanda och sätta siffror på hållbarhetsarbetet för ett bättre slutresultat.