• Default Alternative Text

  Livräddande tillförlitlighet

  Att bygga ett avancerat, hållbart barnsjukhus är en djärv idé. Nemours barnsjukhus säkerställer att reservgeneratorer återställer den livräddande strömmen på 10 sekunder eller mindre och att medicinska team får tillgång till stabil, oavbruten ström för tillförlitlighet med Schneider Electrics EcoStruxure™ Power.

  Titta nu
 • Default Alternative Text

  Ett nytt energiparadigm

  Det sätt vi producerar och förbrukar energi har förändrats avsevärt. Läs om hur Schneider Electric™ utnyttjar ny teknologi för att omdefiniera kraftdistribution i den här interaktiva guiden.

  Upptäck en ny era av IoT
 • Default Alternative Text

  Framtidens eldistribution

  Vi har omdefinierat eldistribution med vår nya och smart uppkopplade portfölj av digitaliserade LV- och MV-lösningar – med bland annat luftbrytaren Masterpact MTZ – som förbättrar anslutningsmöjligheter, realtidsdrift och smarta analyser. Är du redo?

  Titta på videon Upptäck Masterpact MTZ

  EcoStruxure™ Power

  EcoStruxure Power ger säkrare, mer tillförlitlig och effektiv ström, vilket medför trygghet och avsevärda ekonomiska fördelar. Framtidssäkra IoT-lösningar som anpassas för just dina behov och fungerar problemfritt. Våra digitaliserade LV- och MV-lösningar drivs av innovation inom alla nivåer för förbättrade anslutningsmöjligheter, realtidsdrift och smart analys.
  Standardalternativtext
  • Eldistribution i ny tappning Life Is On

   Utforska nya möjligheter för att säkerställa att Life Is On överallt, för alla, i varje ögonblick, tack vare innovation inom eldistribution.

   • Ditt elsystem har något att säga Ge det en röst med EcoStruxure Power. Övervaka eldistribution, förutse behov, hitta problem och fjärrstyr resurser med Smart Panels-lösningen. Läs mer
   • Standardalternativtext
    Tänk stort. Bli partner. Schneider Electrics partnerprogram erbjuder programvara, verktyg och utbildningsresurser som du kan använda för att hålla koll på de senaste trenderna och ligga steget före konkurrenterna. Läs mer
   • Standardalternativtext
    Kraft- och elnätsystem Maximera tillgängligheten och effektiviteten hos dina elnätsystem med våra innovativa lösningar för energihantering. Läs mer
   • Standardalternativtext
    EcoStruxure för din verksamhet Effektivisera energianvändningen, bevara en hälsosam och produktiv miljö, uppgradera åldrande fastighetsbestånd och anslut till integrerade lösningar när och var som helst. Läs mer

   Upptäck dolda prestanda- och energibesparingar

   Energiförbrukning är en viktig anläggningshanteringsfråga och fastigheter har identifierats som de största energiförbrukarna. Men ändå så lyckas inte de flesta fastighetsägare och operatörer mäta eller hantera energiförbrukning.
   Läs mer