Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text

   Vi presenterar EcoStruxure™ Power

   IoT-anslutna lösningar redo att förbättra alla aspekter av ditt eldistributionssystem. Du har full kontroll med realtidsdata och smart statistik för förebyggande underhåll.

  • Default Alternative Text

   Livräddande tillförlitlighet

   Att bygga ett avancerat, hållbart barnsjukhus är en djärv idé. Nemours barnsjukhus säkerställer att reservgeneratorer återställer den livräddande strömmen på 10 sekunder eller mindre och att medicinska team får tillgång till stabil, oavbruten ström för tillförlitlighet med Schneider Electrics EcoStruxure™ Power.

   Titta nu
  • Default Alternative Text

   Ett nytt energiparadigm

   Det sätt vi producerar och förbrukar energi har förändrats avsevärt. Läs om hur Schneider Electric™ utnyttjar ny teknologi för att omdefiniera kraftdistribution i den här interaktiva guiden.

   Upptäck en ny era av IoT
  • Default Alternative Text

   En ny syn på framtiden

   Med öppen integration, realtidsdrift och -analyser samt ökad cybersäkerhet gör EcoStruxure Power det mesta möjliga av nya möjligheter som skapats av intelligenta enheter och digitalisering för ökad tillförlitlighet, säkerhet, effektivitet, hållbarhet och anslutningsbarhet.

   Titta på videon Läs e-boken

   EcoStruxure™ Power

   EcoStruxure Power ger säkrare, mer tillförlitlig och effektiv ström, vilket medför trygghet och avsevärda ekonomiska fördelar. Framtidssäkra IoT-lösningar som anpassas för just dina behov och fungerar problemfritt. Våra digitaliserade LV- och MV-lösningar drivs av innovation inom alla nivåer för förbättrade anslutningsmöjligheter, realtidsdrift och smart analys.
   Standardalternativtext
   • Eldistributionen förändras

    Den traditionellt linjära vägen från anläggning till uttag viker undan för en ny, digitaliserad leveransmodell med IoT, som är mer integrerad, mer ansluten och mer responsiv till händelser i realtid.

   • Eldistribution i ny tappning Life Is On

    Utforska nya möjligheter för att säkerställa att Life Is On överallt, för alla, i varje ögonblick, tack vare innovation inom eldistribution.

    • Ditt elsystem har något att säga Ge det en röst med EcoStruxure Power. Övervaka eldistribution, förutse behov, hitta problem och fjärrstyr resurser med Smart Panels-lösningen. Läs mer
    • Standardalternativtext
     Tänk stort. Bli partner. Schneider Electrics partnerprogram erbjuder programvara, verktyg och utbildningsresurser som du kan använda för att hålla koll på de senaste trenderna och ligga steget före konkurrenterna. Läs mer
    • Standardalternativtext
     Kraft- och elnätsystem Maximera tillgängligheten och effektiviteten hos dina elnätsystem med våra innovativa lösningar för energihantering. Läs mer
    • Standardalternativtext
     EcoStruxure för din verksamhet Effektivisera energianvändningen, bevara en hälsosam och produktiv miljö, uppgradera åldrande fastighetsbestånd och anslut till integrerade lösningar när och var som helst. Läs mer

    Upptäck dolda prestanda- och energibesparingar

    Energiförbrukning är en viktig anläggningshanteringsfråga och fastigheter har identifierats som de största energiförbrukarna. Men ändå så lyckas inte de flesta fastighetsägare och operatörer mäta eller hantera energiförbrukning.
    Läs mer