Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text

   Vi presenterar EcoStruxure™ Power

   Uppkopplade lösningar redo att förbättra alla aspekter i din eldistribution. Du har full kontroll med realtidsdata och smart statistik för förebyggande underhåll.

  • Default Alternative Text

   Livräddande tillförlitlighet

   Att bygga ett avancerat, hållbart barnsjukhus är en djärv idé. Nemours barnsjukhus säkerställer att reservgeneratorer återställer den livräddande strömmen på 10 sekunder eller mindre och att medicinska team får tillgång till stabil, oavbruten ström för tillförlitlighet med Schneider Electrics EcoStruxure™ Power.

   Titta nu
  • Default Alternative Text

   Ett nytt energiparadigm

   Det sätt vi producerar och förbrukar energi har förändrats avsevärt. Läs om hur Schneider Electric™ utnyttjar ny teknologi för att omdefiniera kraftdistribution i den här interaktiva guiden.

   Upptäck en ny era av IoT
  • Default Alternative Text

   En ny syn på framtiden

   Med öppen integration, realtidsdrift och -analyser samt ökad cybersäkerhet gör EcoStruxure Power det mesta möjliga av nya möjligheter som skapats av intelligenta enheter och digitalisering för ökad tillförlitlighet, säkerhet, effektivitet, hållbarhet och anslutningsbarhet.

   Titta på videon Läs e-boken

   EcoStruxure™ Power

   EcoStruxure Power ger säkra, mycket tillgängliga och energieffektiva eldistributionssystem för arkitekturer med låg- och mellanspänning. Våra IoT-aktiverade lösningar för strömhantering förbättrar anslutningsmöjligheter, tillförlitlighet vid realtidsdrift och smarta analyser för trygghet samt betydande ekonomiska fördelar för verksamheter av alla storlekar och mognadsnivåer.
   Standardalternativtext

   På väg in i den digitala framtiden ... idag

   Oavsett om du konstruerar, bygger, driver eller underhåller byggnader eller kritiska anläggningar kan du upptäcka fyra sätt att hantera dagens nya eldistributionsmodell i vår kostnadsfria e-guide. Läs mer

   Fakta om EcoStruxure Power

   • Upp till 15 % minskade underhållskostnader
   • Upp till 10 % minskade energiutgifter
   • Upp till 15 % minskade projektkostnader
   Standardalternativtext
   • Ditt elsystem har något att säga Ge det en röst med EcoStruxure Power. Övervaka eldistribution, förutse behov, hitta problem och fjärrstyr resurser med Smart Panels-lösningen. Läs mer om smarta paneler
   • Standardalternativtext
    Släpp loss potentialen för verksamhetstillväxt EcoXpert är en prisbelönt ledare inom spetsteknik i partnerprogram. Det ger partner möjlighet att ge verksamheten tillväxt genom att vara en betrodd implementeringsarm hos vår EcoStruxure™-arkitektur och -plattform. Ta reda på mer om vårt EcoXpert-partnerprogram
   • Standardalternativtext
    Kraft- och elnätsystem Maximera tillgängligheten och effektiviteten hos dina elnätsystem med våra innovativa lösningar för energihantering. Läs mer
   • Standardalternativtext
    Energihantering Förbättra tillgänglighet och tillförlitlighet och skapa samtidigt drifts- och kostnadsbesparingar med energiövervakning och kontroll. Läs mer

   EcoStruxure för din verksamhet

   Optimera energiförbrukningen, bevara en hälsosam och produktiv miljö, uppgradera åldrande fastighetsbestånd och anslut till integrerade lösningar när och var som helst
   Läs mer

   Våra kundberättelser – EcoStruxure Power

   • Nemours Children’s Hospital

    Upptäck hur Schneider Electric arbetar bakom kulisserna för att kunna erbjuda Nemours Children’s Hospital en ren och avbrottsfri strömkälla.

   • Genèves flygplats

    Så moderniserar vi eldistributionen på en flygplats – från parkering till avgång – utan förseningar.

   • Maison Manival

    Ett franskt hantverksbageri bevisar att Schneider Electrics uppkopplade teknik kan placera traditionella företag i framkant.

   • Melbourne Cricket Ground

    Spårar driftskostnaderna för ett stadium med 100 000 sittplatser och övervakar besparingarna i realtid.

   • Innovation Summit World Tour

    Upptäck våra Innovation Summits och lär dig att utvecklas i en värld som förändras snabbt. Förena dig med oss under nästa Innovation Summit i Paris, 5-6 april då vi förbereder oss på att utveckla den digitala ekonomin.

    Anslut dig till den digitala revolutionen!
    Default Alternative Text