Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text

   Hållbar gästfrihet

   Det är en djärv idé att dra ned på driftskostnaderna drastiskt utan att minska gästernas bekvämlighet. Med EcoStruxure™ Buidling, skapar Hilton® en hållbar energihanteringsstrategi för sina internationella fastigheter som lett till energibesparingar på 14,5% sedan 2009.

   Upptäck EcoStruxure
  • En energismart concierge

   Schneider Electric erbjöd Hilton innovativa och energieffektiva lösningar som ger lägre kostnader och hållbarhet inom alla aspekter av hotellverksamheten, från styrelserum till gästrum och alla nivåer däremellan.

  Utmaning

  • Energi är Hiltons andra största driftskostnad och motsvarar fem procent av intäkterna.

  • Resurseffektivitet spelar roll – inte bara för Hiltons ledning utan även för miljömedvetna resenärer som dömer ett hotell efter dess miljöpåverkan lika mycket som efter hur bekvämt det är.

  • Hilton efterfrågade expertis från en energihanteringsspecialist med kapacitet att främja resurseffektivitet på flera områden. 

  DC-078-1440x588

  Lösning

  Effektivitet och hållbarhet med EcoStruxure
     Appar, analyser och tjänster: EcoStruxure™ Resource Advisor (kallades tidigare Resource Advisor)
     Edge Control: EcoStruxure byggnadsförvaltning, administreringssystem för hotellrum, fastighetsstyrningssystem
     Anslutna produkter: Rumsregulatorer

  • EcoStruxure Resource Advisor utgör grunden för Hiltons samarbete med Schneider Electric och är en skalbar, molnbaserad programplattform som gör det möjligt att se, jämföra och styra el-, vatten- och gaskostnader inom Hiltons globala portfölj av fastigheter.

  • Chefer kan konfigurera personliga infopaneler och generera anpassade rapporter för användning av vatten, avfall, gas, vattenånga och elektricitet och därmed analysera och mäta fastigheternas prestanda. 

  • Ledningen kan använda Schneider Electrics lösningar på Hiltons anläggningar världen runt för att optimera resurseffektiviteten i varje byggnads kombinerade resurser och system. 

  • Schneider Electrics konsulter ger Hilton databaserad support och rådgivning vid inköpsbeslut och tillhandahåller hållbarhetsprogram.

  • Hilton använder också ytterligare lösningar från Schneider Electric i syfte att nå hållbarhetsmål och förbättra gästernas upplevelse, inklusive fastighetsstyrning och administreringslösningar för hotellrum.

  Se hur ditt företag kan nå framgångar med innovation på alla nivåer.

  Ta reda på mer

  Håll koll på trenderna som formar de globala energimarknaderna under 2016

  Läs det nu
  Läs nu

  Upptäck fler kundberättelser

  Klicka här

  Projektsnapshots