Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text
   Förbättra effektiviteten för att öka avkastningen

   Energitjänster

   • Seglarhotellet på Sandhamn

    Seglarhotellet på Sandhamn utnyttjar öns egen energi som energikälla

    Läs mer
    Default Alternative Text
   • Minskad energianvändning med 700 MWh/år

    När representanter från styrelsen i Brf Galjonsbilden vann en gratis förstudie av sina lokalers energibesparingsmöjligheter kunde de knappast ana att det skulle leda till rejält sänkta energikostnader för föreningen

    Läs mer
    Default Alternative Text
   • Gavlefastigheter sparar 30% energi tack vare EPC-projekt

    Mål är till för att uppnås och varför inte överträffas. 30-procentig energibesparing i Gävle Stadshus är en av de positiva effekter EPC-projektet bidragit till.

    Läs mer
    Default Alternative Text
   • Smarta energilösningar till Uppsalas kulturnav

    Precis som inför sina mest populära föreställningar, ligger en hel del förberedelser och tankar bakom resultatet av den energieffektivisering som Uppsala Konsert & Kongress nyligen genomfört.

    Läs mer
    Default Alternative Text
    Default Alternative Text

    Utmaningar

    Optimering av energi- och resursanvändning hjälper dig att minska kostnaderna men det kan vara svårt att hitta vidare effektiviseringsmöjligheter när du redan gjort det mest uppenbara. Beroende på utrustning och processer i din anläggning kan potentialen för optimerings- och effektivitetsprojekt variera betydligt.
    Default Alternative Text

    Använd din energi smart

    Vi kan hjälpa dig att minska din energianvändning samtidigt som vi sänker dina driftkostnader.

    Varför arbeta med Schneider Electric?

    • Default Alternative Text Minskad energianvändning Med våra energitjänster skapar du de förutsättningar som behövs för att förbättra och utveckla din fastighet. Vi hjälper dig att enkelt nå uppsatta mål för din fastighet, minska driftkostnader och samtidigt uppnå dina miljömål.
    • Default Alternative Text Ökad hållbarhet Dagens stigande energipriser samt högre krav på grön ideologi inom företag gör att vi måste bli mer energieffektiva. Genom att mäta och analysera användningen kan vi ta fram lösningar för att reducera dina energikostnader och utsläpp av växthusgaser.

    Fakta

    • Default Alternative Text 5% - så mycket energi sparar en byggnad som innetemperaturen sänks med en grad
    • Default Alternative Text Energieffektivisering är den lättaste, billigaste och mest effektiva metoden för att dra ner kostnaderna i din verksamhet.
    • Default Alternative Text 173 miljarder kronor - är den beräknade besparingen om kommersiella fastigheter och industrifastigheter minskar sin energianvändning med 10% världen över.
    • Default Alternative Text Ett förbättrat inneklimat ökar trivseln och produktiviteten. En ökad personalproduktivitet på 1–2% kan motsvara hela energibudgeten.