Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text
   Hållbarhetslösningar för företag från början till slut

   Hållbarhetstjänster

  • Higg Index

   I ett partnerskap med Schneider Electric har SAC utformat en unik webbplattform för sitt Higg Index.

   Schneider Electric har utvecklat en teknikplattform för Sustainable Apparel Coalitions Higg-index som hjälper organisationer att standardisera hur de mäter och utvärderar det miljömässiga resultat för kläder längs med hela leverantörskedjan.

   A man using a tablet in front of a nearly finished constructed building, internet of things, smart city.
  • Vi delar ert engagemang för hållbarhet

   Schneider Electrics VD Jean-Pasal Tricoire berättar hur han ser på hållbarhet.

   Default Alternative Text

   Utmaningar

   Behovet av företagstransparens blir allt större. Du måste möta kraven från aktieägare, kunder, anställda och intressenter för att rapportera om hållbarhetsmål. Du måste utveckla en strategi och distribuera effektivitetsprojekt som levererar mätbara resultat. Du måste minska risk, öka innovations- och ekonomiska resultat.
   Aerial view of the Chicago skyline at night, smart city, city scape

   Hållbarhetslösningar för företag

   Vi gör allt från att designa en strategi, samla in och analysera företags hållbarhetsdata till att leverera projekt som hjälper dig att nå dina hållbarhetsmål.

   Varför arbeta med Schneider Electric?

   • Default Alternative Text

    Utveckla en hållbarhetsstrategi

    Vi kan erbjuda heltäckande strategier som hjälper dig att förstå var du står i dag, vart du vill komma och hur du ska ta sig dit.

   • EcoXpert icon

    Leverera effektivitet och hållbara resultat

    Vi implementerar lösningar som minskar energi, avfall och vatten och hjälper dig att nå dina hållbarhetsmål. Vi fortsätter att övervaka och kommunicera resultaten för att säkerställa att framgången bibehålls.

   Fakta

   • SE Default icon 84% av alla chefer rapporterar att hållbarhet är ett ämne som nu diskuteras på ledningsnivå.
   • SE Default icon 76% av alla chefer tror att om hållbarhet integreras i kärnverksamheten så kommer det att resultera i omsättningstillväxt och nya möjligheter.
   • SE Default icon 93% av alla chefer tror att mätning av en organisations totala påverkan på omvärden leder till bättre beslut och starkare relationer med sina intressenter än att enbart mäta ekonomisk tillväxt.
   • SE Default icon Sedan 2006 har företag som listats på Carbon Dosclosure Leadership Index (CDLI) levererat dubbelt så mycket som de företag som listats på the Global 500.