Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text

   StruxureWare Building Operation

  • Läs

   • Broschyr om SmartStruxure Solution

    Du kan optimera energianvändningen, bevara ett bra och produktivt inomhusklimat, uppgradera åldrande fastighetsbestånd och få information om fastighetens olika system, var som helst och när som helst. I den här översiktliga broschyren kan du läsa mer om vår samlade lösning för komplicerade behov.

    Läs mer
   • Produktvalsguide för SmartStruxure Solution

    Komplett katalog över program- och maskinvara och fältstyrenheter som ingår i SmartStruxure Solution.

    Läs mer
   • Specifikationer för automationsservrar

    Ett intelligent nav i fastigheten. Med nätverksstyrenhet och server får du en centraliserad styrning och databas. Skalbar från en enskild byggnad till globalt storföretag med möjlighet att ha upp till 250 automationsservrar under den huvudsakliga företagsservern.

    Läs mer
   • Specifikationer för företagsservrar

    Kärnan i företagssystemet. Här sker hantering och insamling av data från flera automationsservrar. Överföringen är säker och sammanlänkas smidigt med enheter från både Schneider Electric och andra tillverkare genom öppna protokoll.

    Läs mer
   • Specifikationer för WebStation

    Användargränssnitt som kan öppnas var och när som helst.

    Läs mer
   • Specifikationer för WorkStation

    Programvara för stationära datorer med programmerings-, konstruktions- och driftfunktioner.

    Läs mer
  • Lär

   De fem bästa metoderna för att förbättra internetsäkerheten i system för fastighetsautomation


   Dataläckor och annan IT-relaterad brottslighet kostar företag miljarder varje år. Därtill är skadorna de orsakar på varumärket svåra att beräkna. Eftersom hackare riktar in sig på system med svagt försvar presenterar vi i det här informationsbladet de fem bästa metoderna för att minska systemens sårbarhet för IT-brottslighet.

   Läs mer

   Förebyggande fastighetsunderhåll: ett nytt sätt att arbeta


   Underhållskostnaderna står för en nästan lika stor del av en fastighets driftsbudget som energikostnaderna. Ett arbetssätt där man väntar tills något går sönder innan man fixar det kan ofta bli kostsamt. I detta White Paper visar vi hur förebyggande underhåll tillsammans med analys kan minska kostnaderna med så mycket som tjugo procent.

   Läs mer