Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text

   EcoStruxure™ Resource Advisor

  • Industri minskade sina utsläpp med hjälp av EcoStruxure™ Resource Advisor Bilindustrin

   I dag ställs krav på att bil- och byggnadsmaterialindustrin ska förbättra insynen i sina distributionskedjor. Det leder till att tillverkarna i allt större utsträckning ber sina leverantörer att uppge vad de gör för miljön och fylla i olika frågeformulär och score cards. Leverantörerna försöker därför förenkla det här rapporteringsarbetet men även hitta sätt att sprida information över hela verksamheten och minska totalkostnaderna.

   Mer information
   Default Alternative Text
  • Blackstone valde EcoStruxure™ Resource Advisor som dashboard för sitt miljöarbete

   ”Marknaden är full av lösningar för övervakning av koldioxidutsläpp, energikostnader m.m. I EcoStruxure™ Resource Advisor kopplas moduler med energikostnadsprognoser samman med projektprioritering, rapportering och övergripande diagnostik. Därför valde vi på Blackstone EcoStruxure™ Resource Advisor som dashboard för vårt miljöarbete. Kombinationen av diagnostik och projektledning är perfekt när vi ska organisera och prioritera olika delar i ett effektivt miljöåtgärdsprogram.”

   Don Anderson | Chief Sustainability Officer | Blackstone Group

   Läs mer
   Default Alternative Text