Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text

   StruxureWare för datacenter

  • Programvara för ett optimerat datacenter

   Den alltmer utbredda användningen av DCIM-program håller på att förändra hur storföretagen sköter och administrerar sina datacenter. Joel Stone, VP för CenturyLink förklarar de många fördelarna med att införa en DCIM-lösning.

  • Sky väljer Schneider Electric för sin DCIM-lösning

   Sky har infört en ny DCIM-lösning för alla sina datacenteranläggningar i Storbritannien. Tanken är att lösningen ska medföra ett stort antal drifts-, prestanda-, kostnads- och effektivitetsfördelar för hela Skys verksamhet.

   Mer information
   Default Alternative Text
  • University of Massachusetts Medical Center väljer StruxureWare for Datacenter

   Tekniken förändras hela tiden och blir allt mer komplex. Dessutom går det snabbt. Hur klarar en organisation att hänga med? Svaret är att man måste ha flexibel och anpassningsbar programvara för datacenterhantering.

   Mer information
   Technician in Data Center Server Room, data center operations.
  • Busan Bank i Korea har lyckats skapa ett optimerat och energieffektivt datacenter

   Busan Bank anser att StruxureWare for Datacenter är en innovativ lösning för att balansera verksamhetens driftskostnader med kraven på tillgänglighet i datacentret.

   Mer information
   Data Centers
  • Så löstes problemen i Global Foundries datacenter

   När verksamheten växte blev miljön i datacentret alltmer komplicerad med utökad kapacitet, konvergerade system och en ansenlig ökning av energianvändningen.

   Mer information
   server racks in a server room, big data analytics
  • Bangkok Insurance inför lösning för datacenter-administration

   Det är stor konkurrens i försäkringsbranschen vad gäller produkter och nya typer av tjänster och data är en nyckelfaktor för att lyckas bli ledande inom branschen.

   Mer information
   Data Centers
  • Mercy Health - sjukhus med avancerad IT

   Mercy Health är ett toppmodernt sjukhus som har inlett ett samarbete med Schneider Electric gällande alla sina datacenterbehov under de kommande sex åren. Genom Schneider Electrics Business-Wise, Future-Driven-datacenter har Mercy gått från att vara ett sjukhus med ett datacenter till att även vara ett datacenter som erbjuder tjänster till andra sjukhus.

  • Microsoft Technology Center - ett toppmodernt datacenter

   När Microsoft Technology Center valde att installera ett nytt datacenter i sin toppmoderna utbildnings- och innovationsanläggning i Paris vände man sig till Schneider Electric för att få marknadens mest energieffektiva datacenterlösningar med hög tillgänglighet och support i världsklass