• Default Alternative Text
  Automatisera, uppgradera och utöka

  Modernisering av elnätet

  • Innovativ lösning för elnät

   Minera SGrid är en reglerad distributionstransformator som har tagits fram för att hjälpa ägare av elnät att eliminera risken för spänningsförändringar. Den är en innovativ lösning på spänningsreglering, som baseras på beprövad teknik och har utformats i enlighet med dagens viktigaste bestämmelser. Upptäck hur Minera SGrid kan användas för att förbättra nätverkskvaliteten på både nya och gamla mottagningsstationer.

  • Hantera verksamhetens säkerhetutmaningar

   Se hur man på en anläggning i USA implementerade en kostnadseffektiv och effektiv lösning för att garantera en säker arbetsmiljö för sina anställda och samtidigt ökade tillförlitligheten.

   Läs mer
   Night view of an Industrial landscape, Heat station and the river, Industrial production.
  • Spara energi i framtidens smarta elnät

   I och med nya bestämmelser tvingas eldistributörer förbättra effektiviteten för alla sina elnät. I det här dokumentet kan du läsa om en hur du kan utnyttja verktyg för smarta elnät som kan vara användbara för att möta och överträffa regelverkens effektivitetsmål.

   Läs mer
   High Voltage Power Lines at dusk, electric power distribution, smart grid.
   Default Alternative Text

   Utmaningar

   Tillförlitlighet och återhämtning i äldre infrastruktur är en utmaning. Lösningen är modernisering av elnäten. Dessutom kan flexibiliteten förbättras för de olika energiresursernas flöde (DER).
   Aerial view of a New York City, smart city at night.

   Lösningar för modernisering av elnätet

   Varför arbeta med Schneider Electric?

   • Distribution icon Räkna med säker drift Vi hjälper dig att garantera säker, pålitlig och kvalitativ el till dina kunder.
   • Default Alternative Text Anpassa infrastrukturen till nya utmaningar Ta kontroll över den nya nätverkskomplexiteten. Vi hjälper elnätsbolag att förenkla och balansera processen för utbud och efterfrågan.