Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text
   Optimera resultat och hela värdekedjan genom integrerade system och processer

   Effektiv värdekedja

   Concrete Mixer truck

   Full insyn i hela värdekedjan

   Företag i mineralindustrin saknar ofta den insyn i värdekedjan som behövs för att kunna fatta effektiva beslut. Detta på grund av felaktig, knapphändig eller isolerad och minimal integrering mellan system.
   Looking up at construction

   Våra lösningar för effektivisering av värdekedjan

   Varför arbeta med Schneider Electric?

   • Default Alternative Text Marknadsledare inom energilösningar för cement- och mineralindustrin Som branschexperter förstår vi hur viktigt det är att energi används effektivt i hela produktionsprocessen
   • Default Alternative Text Avancerade lösningar för anläggningsprestanda och optimering av distributionskedjan Lösningar som ger beslutsstöd för verksamheter, driftsprognoser, planering och schemaläggning

   Fakta

   • Default Alternative Text Uppskattningsvis tror man att 30 miljarder apparater kommer vara uppkopplade mot varandra år 2020.
   • Blue ruler icon Sett till den klumpiga naturen kring cement och de höga kostnaderna som följer med så är det oftast inte ekonomiskt givande att transportera cement längre än 25 mil.
   • Blue Graph up icon I Indien så har transportkostnaden för cement gått upp med 40% enbart de senaste 2,5 åren.
   • Blue lightning icon Cementkonsumtionenen är säsongsbaserad och väldigt känslig mot yttre påverkan så som väder, vilket ofta för med sig en ny nivå av komplexitet till en redan belastad försörjningskedja.