Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

 • Default Alternative Text
  Prisvärda transformatorlösningar med effektiv prestanda och enastående kapacitet

  Mellanspänningstransformatorer

  Prisvärda transformatorlösningar med effektiv prestanda och enastående kapacitet

Man inspecting metal coils, mineral processing

Utmaningar

Allteftersom energikostnaden blir högre växer behovet av energieffektiva transformatorer med hög tillgänglighet. Trycket att uppfylla kraven i regelverken bidrar även till att vi alltmer börjar använda miljövänlig utrustning, där beräkningen av ägarkostnaden blir ett måste.
 • Lösningar

  Vi producerar oljefyllda mellanspänningstransformatorer, oljefyllda distributionstransformatorer och torra transformatorer. Vi har även transformatorer med amorfkärna, specialtransformatorer och smarta transformatorer. För att uppfylla alla våra kunders krav.
 • Mervärden

  Med de senaste globala standarderna i åtanke erbjuder vi toppmoderna transformatorer som är väldigt kompakta och flexibla. De kan användas på tillämpningar både inomhus och utomhus och ger väldigt få förluster.
 • Varför Schneider Electric?

  Med mer än 50 års erfarenhet och en stor industriell plattform globalt kan Schneider Electric erbjuda mångsidighet och flexibilitet, och vi kan ge dig den transformator du behöver för att täcka dina behov.
Sunset behind a electric power distribution station

Upptäck vårt transformatorerbjudande

När du köper en ny transformator är det viktigt att titta på den totala ägarkostnaden. Driftkostnaden är en stor del i detta och det är därför viktigt att jämföra olika lösningar och dess driftkostnader. Bland ägarkostnaderna räknas inköps-, drifts- och underhållskostnaderna in. Schneider Electric är en global energispecialist som kommer att kunna ge dig stöd så att du får en transformator som uppfyller alla krav till en bra ägarkostnad.