Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text
   Utvecklar stadens ekosystem för energi

   Smarta energilösningar

  • GreenLys i Frankrike

   Utvecklingsprojektet GreenLys för smarta elnät omfattar städerna Lyon och Grenoble. Detta har blivit ett pilotprojekt för innovativa lösningar, från energigenerering till energianvändning.

  • Boulder i Colorado, USA

   När invånarna i staden Boulder i Colorado röstade för att titta närmare på fördelarna med att göra elnätet kommunalt vände sig stadens experter till Schneider Electric för att få hjälp med ta fram en hållbar lösning som håller även för framtiden.

  • Bermuda Electric Light Company

   Bermuda Electric Light Company (BELCO), är Bermudas enda elleverantör. Företaget driver en generatoranläggning och har transmissions- och distributionssystem över hela ögruppen.

   Night aerial view of highways running through the smart city filled with bright lights, transportation, electric power distribution.

   Utmaningar

   I städerna flödar energin och driver stadslivet. Energitillgången i städerna behöver bli smartare - mer effektiv, tillförlitlig och miljövänlig.
   Electrical station, energy access, power management.

   Våra smarta energilösningar

   Varför arbeta med Schneider Electric?

   • Default Alternative Text

    Vi hanterar smart energi.

    Minska din energianvändning med upp till 30  % genom automatiserade styrsystem och realtidshantering.