Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text

   Micronät ser till att lamporna alltid lyser

   Att hålla igång din verksamhet även när hela elnätet går ned är en utmaning, i synnerhet när du endast använder förnybara energikällor. Micronät  är nyckeln till tillförlitlighet och hållbarhet. 

   Upptäck varför på CNBC
  • Default Alternative Text

   Micronät

   Micronät möjliggör installation av ett decentraliserat energisystem på ett sätt som är grönt, pålitligt, motståndskraftigt och effektivt.

   Se video Upptäck fördelarna
  • Default Alternative Text
   Kundreferens

   ONCOR micronät

   Ett innovativt micronät förbättrar funktioners tillförlitlighet och optimerar användningen av distribuerade energiresurser. 

   Läs nu Titta på videon
   • Hur elbolag kan dra nytta av micronät

    Upptäck hur ett distribuerat micronät, som använder sig av distribuerad kraftgenerering och vår kompetens inom strömförsörjning, lanserades i Texas (USA) för miljövänligare, billigare och mer tillförlitlig energi. 

    Se webinaret
    Windmills and solar panels with sunset in background, solar energy, renewable energy, wind energy.
   • Hantering av distribuerade energiresurser i storskaliga micronät

    Vill du vara i framkanten av smart grid? Upptäck hur nätverksoperatörer kan hantera distribuerade energiresurser genom att använda vårt EcoStruxure ™ ADMS (Advanced Distribution Management System).

    Titta på webinaret
    men installing sustainable energy solar panels on roof
   • Hur micronät bidrar till energiövergången

    Micronät är det framväxande ekosystemet för energi som kan klara av de nuvarande utmaningarna via ett lokalt, sammankopplat system inom tydliga definierade elektriska gränser, som innehåller belastning, distribuerad generering, batterilagring och kontrollmöjligheter. 

    Läs mer
    Green cities of the future, smart city, smart buildings
   • Micronätslösning för kommersiella byggnader och campus

    Skapa ett help optimerat micronät för att minska energikostnader, minska ditt koldioxidavtryck och säkerställa strömförsörjningen på plats. 

    Läs mer
    Default Alternative Text
    Default Alternative Text

    Utmaningarna för micronät

    Distribuerade energiresurser omformar energilandskapet. De ger massiva förändringar inom produktivitet, samtidigt som de är både billigare och miljövänligare. För att kunna producera energi periodiskt och decentralicerat krävs innovativ elnätsdesign för att optimera, säkerställa systemstabilitet och finansiera implementeringen.
    Default Alternative Text
    System för hanteirng av micronät

    Vårt hanteringssystem för micronät förlitar sig på två huvudfunktioner:


    • Micronätkontrollen (Microgrid Operation) är en lösning som säkerställer nätstabilitet och energibesparingar i flera scenarier (nätbundet eller inte, etc.).

    • Micronät EMS (EcoStruxure™ Microgrid Advisor) är en molnbaserad lösning som använder sig av kraftfulla analyser för att optimera prestanda gällande hållbarhet, energikostnader och produktivitet.

    Optimera användningen av energiresurser i micronät med EcoStruxure ™ Microgrid Advisor

    EcoStruxure ™ Microgrid Advisor förutspår energiförbrukning och produktionen från distribuerade energiresurser och anpassar automatiskt din energisammansättning baserat på miljökriterier som tillgänlighet, pris och väderförhållanden. 

    Default Alternative Text

    Fakta

    • Default Alternative Text Våra micronät är globala: Nordamerika, Europa, Afrika och Sydostasien.
    • Default Alternative Text Från kW to MW, våra lösningar kan skalas upp när ditt behov ökar.
    • Default Alternative Text Använd över 30% förnybara resurser utan att äventyra elnätets stabilitet.

    Varför arbeta med Schneider Electric?

    • Default Alternative Text

     Ett komplett lösningserbjudande

     Vi integrerar realtidskontroll för micronätstabilitet med avancerad analys i ett omfattande och skalbart micronätsystem. Våra öppna lösningar kan anslutas till Schneider Electric eller tredjepartsystem, för både nya och befintliga infrastrukturer.

    • Standardalternativtext

     Fullständigt stöd för hela micronätets livscykel

     Vi är ett globalt företag med lokala experter. Vi hjälper dig i alla steg i din smartgridresa: från design, revisionstjänster, projektledning och systemleverans till teknisk support och optimeringstjänster under drift.