• Default Alternative Text

  Effektiva och uppkopplade fastigheter

  Med en ökande stadsbefolkning och ökande energiförbrukning är efterfrågan på innovation för fastigheter större än någonsin. Se vår interaktiva presentation om hur Schneider Electric använder nya teknologier för att skapa morgondagens fastigheter.

  Se mer
 • Default Alternative Text

  Fastighetsautomation

  Den smarta byggnaden är här. Upptäck det senaste inom byggnadsautomation och styrsysteminnovation som gör dina byggnader, oavsett storlek, mer energieffektiva, hållbara och gynnsamma för de boende.

  För stora byggnaderFör små- och medelstora byggnader
 • Default Alternative Text
  Här kan du ta första steget för att påverka resultatet

  Spara upp till 30% av dina energikostnader

  Smart fastighetsoptimering för minimal energianvändning och hållbar miljö. Genom att maximera effektiviteten för fastigheternas olika system kan våra kunder spara upp till 30 % av sina energikostnader utan att dra ner på komforten.

  Se videon
 • Default Alternative Text
  The Edge, världens mest energieffektiva byggnad

  Vill du påverka framtiden?

  Här kan du ta första steget för att påverka framtiden. The Edge är världens mest energieffektiva byggnad. Det är en inspiration för alla som strävar mot en energieffektiv fastighet.

  Se videon
 • Default Alternative Text

  Hållbarhet checkar in på Hilton

  Schneider Electric förbättrar effektivitet, upplevelse och innovation på varje nivå i internationella hotellkedjan Hiltons fastigheter.

  Se video Läs mer
  • Bättre energiövervakning

   Fördelarna med energiövervakning - hur påverkar det fastighetens prestanda och energikostnader.

   Läs mer
   Default Alternative Text
  • Ökad it-säkerhet bör vara en prioritet

   5 tips på hur du förbättrar it-säkerheten i fastighetsautomationssystemet.

   Läs mer
   Default Alternative Text
  • Förebyggande underhåll lönar sig

   Vänta inte till något går sönder. Med förebyggande underhåll kan du spara upp till 20% på underhålls- och energikostnader.

   Läs mer
   Default Alternative Text
  • Att mäta är att veta

   Det du inte mäter kan du heller inte att påverka. Med vår lösning inom fastighetsautomation, SmartStruxure Solution, kan du bevaka, mäta och optimera byggnadens drift och energiprestanda under hela livscykeln.

   Green cities of the future, smart city, smart buildings

   Utmaningar

   Ständigt ökande energikostnader som är svåra att förutse är en utmaning för byggnader av praktiskt taget varje typ och storlek över hela världen. Fastighetschefer behöver innovativa lösningar för att pressa ner energikostnaderna, öka effektiviteten, uppfylla företagets hållbarhetsmål samt öka fastighetsvärdet samtidigt som en produktiv och bekväm miljö för de boende upprätthålls. 75% av en byggnads livstidskostnader kommer att gå till underhåll och driftutgifter och endast 20% av alla fastighetsägare använder 80% av fastighetssystemets totala kapacitet. Påbörja din resa mot en smartare fastighet idag!

   Varför arbeta med Schneider Electric?

   • Flower icon Bli effektiv Optimera verksamhets- och energieffektivitet.
   • Graph up icon Uppnå ekonomiska resultat Öka utrymmet för nyinvesteringar i din driftbudget tack vare lägre driftskostnader.

   Fakta

   • Blue tools icon 75% av en byggnads livstidskostnader kommer att gå till underhåll och driftutgifter.
   • Blue helmet icon Endast 20% av alla fastighetsägare använder 80% eller mer av deras fastighetssystems totala kapacitet.
   • Blue EcoXpert icon 30% av energin som används i byggnader slösas bort på grund av ineffektiva fastighetssystem.
   • Smartare med tjänster! Med Building Analytics synliggörs driftproblem och fel i system så att du kan du fatta smartare beslut och bli mer energieffektiv. Se videon
   • Default Alternative Text
    SmartStruxure - för en smart fastighet Den smarta byggnaden är här. Upptäck det senaste inom byggnadsautomation och styrsysteminnovation som gör dina byggnader, oavsett storlek, mer energieffektiva, hållbara och gynnsamma för de som vistas i den. Läs mer
   Default Alternative Text

   Fastighetsautomationslösningar

   Schneider Electric erbjuder en mängd flexibla och skalbara lösningar för byggnader av alla storlekar.
   • Default Alternative Text
    Brand och säkerhet Vi har säkra och kundanpassade lösningar för brand- och utrymningslarm för alla typer av byggnader. Läs mer om brand och säkerhet
   • Default Alternative Text
    Energimätning Minska energi- och driftkostnaderna, förbättra elkvaliteten, tillförlitligheten och driftkontinuiteten samt optimera för optimal hantering av din elinstallation och större produktivitet. Läs mer om energimätning
   • Default Alternative Text
    Fastighetsautomation med KNX Varje byggnad kräver sin egen intelligenta lösning, och varje kund har sina individuella önskemål. Läs mer om fastighetsautomation med KNX
   • Default Alternative Text
    Sjukvård Ditt expertisområde är medicinska tjänster. Vårt är elsäkerhet och energihantering. Läs mer om lösningar för sjukvård