Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text
   Eldistribution och reservkraft från mellanspänningsställverk till IT-utrustning.

   Krafthantering

  • GalaxyVM - en pålitlig samarbetspart för kontinuitet i verksamheten

   Här kan du se fördelarna med Galaxy VM: Schneider Electrics senaste, marknadsledande trefas-UPS.

  • Schneider Electrics elkraftlösningar för datacenter

   Tillgång till information blir allt viktigare för att hålla verksamheten igång, och allt mer information lagras i dag digitalt. Du och dina kolleger kan gardera er med Schneider Electrics elkraftlösningar för datacenter.

  • Sanningen om IT

   Elkraftproblem kostar amerikanska företag miljarder dollar per år. Du bör skydda ditt nätverk och all viktig IT-utrustning mot störningar i kraftförsörjningen.

  • Elkraft för datacenter – tecknad film om en jordbävning

   Till och med de mest avancerade datacentren behöver en reservplan i kristider, och det är här som Schneider Electrics elkraftlösningar för datacenter kommer in. Med hjälp av våra elkraftlösningar kan du övervaka företagets elkraftsituation och hålla datacentret igång.

   Two men looking at laptop computer in a network data center

   Utmaningar

   Den globala effektdensiteten ökar och din IT-belastning blir mer och mer dynamisk. Du måste skaffa en snabb och enkel lösning för kraftdistribution som garanterar att du har kraft tillgänglig och tillräckligt med uttag för att hålla datahallen i drift och garantera verksamhetens kontinuitet.
   Default Alternative Text

   Elkraftlösningar

   Hjälper dig att utveckla verkliga lösningar på utmaningar inom kritisk kraftförsörjning.

   Varför Schneider Electric?

   • Value proposition icon

    Kraft du kan lita på

    Vi är världsledare inom avbrottsfri kraft, och sätter standarden för kvalitet och innovation med fullständigt integrerade lösningar, företagsvida nätverk, datacenter, uppdragskritiska system och industri- och tillverkningsprocesser.

   • Value proposition icon

    Tillförlitliga lösningar

    Vår globalt tillängliga serie av unikt kombinerade produkter och tjänster i världsklass har heltäckande elkraftlösningar som ger kunderna bästa möjliga tillgänglighet, sänkta totala ägandekostnader och förbättrad verkningsgrad under installationernas hela livscykel.

   Fakta

   • Default Alternative Text Elkraftlösningar för fjärravläsning av den anslutna utrustningens belastning, och styrning av enskilda eluttag med möjlighet till kontrollerade kraftavbrott.
   • Default Alternative Text Vi har en mängd utrustning för mellanspänning, för distributionsnät upp till 5 MVA. Vi klarar alla kundbehov och har världsomspännande distribution.
   • Default Alternative Text Våra UPS:er finns för en- och trefas, samt med dubbelkonvertering, i effekter från 125 VA till 1,6 MVA.
   • Default Alternative Text Vår produktserie för kraftdistribution klarar en mängd in- och utspänningar från 120, 208 och 230 volt, med flera uttag. På så sätt kan användarna anpassa sig till skiftande elkraftbehov.