Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Smiling business people standing on atrium balcony, sustainability in business, sustainability services.
   Löser tjänsteleverantörens alla utmaningar.

   Colocation-hallar

   • Compass Data Centers och Schneider Electric: pålitligt samarbete

    Chris Crosby grundade Compass Datacenters, som erbjuder specialiserade uppdragskritiska anläggningar. För att kunna starta verksamheten behövde han en pålitlig samarbetspart. Från tidigare år visste han att han kunde förlita sig på att Schneider Electrics starka produktserie och kapacitet skulle ge honom det samarbete som behövdes för att lyckas.

   • DataBank: A 'Cool' Colocation Facility

    DataBank behövde en kostnadseffektiv lösning som kunde upprätthålla företagets stränga standarder för design, provning och underhåll för att säkerställa tillgängligheten för kritiska tillämpnings- och informationstillgångar. Nu hålls colocation-anläggningen för datacenter kall och effektiv med datacenterlösningar från Schneider Electric.

   • A Revised Approach to Multi-Tenant Data Center Design, Build, Operations, and Maintenance

    I den här presentationen får du veta hur några av Nordamerikas mest innovativa tjänstleverantörer tacklade sina unika affärsutmaningar genom att konstruera, bygga, driva och underhålla sina datacenter för att minska riskerna och korta ned tiden till marknaden.

    Team of technicians using digital cable analyser on servers in large data center

    Våra lösningar för moln- och datacenter för tjänstleverantörer

    Ta bort komplexiteten i datacentret, gör det enkelt att lyckas
    Group of young business people it engineer in network server room solving problems and give help and support

    Utmaningar

    Din möjlighet att konkurrera och göra skillnad på colocation-marknaden börjar med att få bukt med verksamhetens unika påfrestningar, som: skydd av kapital, total ägandekostnad, verksamhetsrisk, tid till marknad och säljbarhet.

    Varför arbeta med Schneider Electric?

    • Data centres and networks icon Få slut på komplexiteten Våra tjänstleverantörer har resurserna och förmågan att konstruera, bygga, driftsätta, driva och underhålla dagens toppmoderna datacenter. Vår metod saknar motstycke i branschen. Vi utmanar den aktuella modellen genom att sammanföra en stark serie maskinvara, tjänster och programvara med unika affärsprogram och skapa precis det partnerskap du behöver.
    • Default Alternative Text Lyckas med enkelhet Vi har inte bara metoderna för att till fullo utveckla dagens toppmoderna datacenter, utan vi kan också hjälpa dig att skydda kapitalet, minska den totala ägandekostnaden, hantera verksamhetsrisker och minska tiden till marknaden i varje steg på vägen.

    Fakta

    • Default Alternative Text Schneider Electric har fler än 11000 konstruktörer och tekniska experter anställda.
    • Default Alternative Text Våra tjänstleverantörer kan konstruera och bygga ditt datacenter till en fast kostnad per megawatt.
    • Default Alternative Text Vi är godkända för konstruktion och byggnation i många länder.
    • Default Alternative Text Schneider Electric tillverkar mer än 70% av de produkter som behövs vid byggnation, drift och underhåll av ett datacenter.
    • Default Alternative Text Schneider Electric investerar mer än en miljard dollar i forskning och utveckling varje år.