Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

  • Default Alternative Text
   Stora datacenter

   Stora datacenter

   Livscykellösningar för datacenter som är större än 1 MW

   • Samarbete för framgång: University of Texas datacenter med superdatorn Stampede

    Allt är stort i Texas. Stampedes datacenter på University of Texas i Austin hyser en superdator som kan lösa många, stora problem. Så det krävdes inte bara utrustning i toppklass för att bygga den, utan även branschledande expertkunskaper. Därför kallade TACC in teknikkonsultföretaget HMG & Associates, den lokala distributionspartnern SWMCO och den globala specialisten på energihantering: Schneider Electric.

   • Cogeco Data Services: Det kan man kalla kallt

    Schneider Electric har installerat det första EcoBreeze-systemet på den amerikanska kontinenten. Se hur vår utrustning används i Cogeco Data Services nya flaggskeppsanläggning för colocation i Barrie i Ontario, för att hålla utrustningen kall.

   • DataBank: colocation-anläggning med rätt temperatur

    I den här colocation-anläggningen hålls temperaturen nere och effektiviteten uppe med datacenterlösningar från Schneider Electric.

   • Mercy Health: sjukhus med avancerad IT

    Mercy Health är en toppmodern sjukvårdsinrättning som har inlett ett samarbete med Schneider Electric gällande alla sina datacenterbehov under de kommande sex åren. Genom samarbetet med Schneider Electric har Mercy gått från att vara ett sjukhus med ett datacenter till att även vara ett datacenter som erbjuder tjänster åt andra sjukhus.

    Narrow hallway of an IT room.

    Utmaningar

    Du behöver ett datacenter som håller jämna steg med dagens höga takt inom molnbaserad verksamhet och Big Data. Det måste vara tillförlitligt, effektivt och skalbart och samtidigt hålla dina data säkra. Du måste kunna hantera och styra hela den fysiska infrastrukturen genom att automatisera och integrera datacentrets övervakning och därigenom förbättra verksamhetens resultat.
    Product shot of a man standing in front of the IT server room.

    Stora datacenter

    Fysisk infrastruktur för datacenter som är större än 1 MW.

    Varför arbeta med Schneider Electric?

    • Data centres and networks icon Datacenterlösningar med fullständig service Schneider Electric är den ledande leverantören av datacenterlösningar med fullständig service från rack till rad, rum och byggnad.
    • Default Alternative Text Stora datacenter Vi använder en förenklad och dramatiskt förbättrad metod för att förbättra kostnad, hastighet, prestanda, tillgänglighet, skalbarhet och effektivitet för stora datacenter.