Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

 • Default Alternative Text
  Livscykellösningar för datacenter upp till 1 MW.

  Små och medelstora datacenter

  Livscykellösningar för datacenter upp till 1 MW.

 • Mercy Health: Sjukhus med avancerad IT

  Mercy Health är en toppmodern sjukvårdsinrättning som har inlett ett samarbete med Schneider Electric gällande alla sina datacenterbehov under de kommande sex åren. Genom samarbetet med Schneider Electric har Mercy gått från att vara ett sjukhus med ett datacenter till att även vara ett datacenter som erbjuder tjänster till andra sjukhus.

 • Schneider Electrics kunder har ordet

  Här berättar kunderna vad de verklkigen tycker om oss.

 • OntheNet: ett skalbart datacenter för Guldkusten

  När OntheNet beslutade sig för att öppna en ny anläggning på Australiens guldkust vände de sig till Schneider Electric för alla sina behov av datacenterlösningar.

 • Vad är FlexPod Express och vad bidrar Schneider Electric med?

  Jennifer Koch på NetApp berättar om den infrastruktur som Schneider Electric bidrar med i produkten FlexPod Express och hur det medför mervärde för presumtiva kunder genom ökad effektivitet, bättre drift och säkerhet. Detta gör lösningen intressant för ett större antal potentiella kunder.

  Schneider Electric technician discussing data center power managment

  Utmaningar

  Oavsett om du bygger ett nytt datacenter, lägger till eller tar bort utrustning, konsoliderar eller virtualiserar miljön, finns det ett ständigt behov av att hålla sig inom budgeten och tidsramarna och samtidigt öka effektiviteten och minska kapitalinvesteringarna (CAPEX).
  A row of server boards

  Små och medelstora datacenter

  Livscykellösningar i datacenter mde effekter upp till 1 MW.

  Varför arbeta med Schneider Electric?

  • Data centres and networks icon

   Små och medelstora datacenter

   Schneider Electric erbjuder fullt integrerade komponenter för kraft, kylning, rack, säkerhet och övervakning, samt programvara och tjänster för en fullständig lösning för ett litet eller medelstort datacenter.

  • Value proposition icon

   Schneider Electrics sortiment

   Schneider Electrics kompletta sortiment med datacenterlösningar innebär att du bara behöver kontakta ett enda företag för planering, konstruktion, byggnation, fjärrövervakning, underhåll och uppgradering av ditt lilla eller medelstora datacenter.

  Fakta

  • Default Alternative Text Vi har effektiva, flexibla och tillförlitliga lösningar på i stort sett alla kritiska kylproblem i valfri IT-miljö.
  • Default Alternative Text Med standardiserade komponenter går det snabbt och enkelt att installera. Det tar dagar istället för veckor.
  • Default Alternative Text InRow-kylaren sätts i rackraden, vilket gör att kylutrustningen hamnar närmare värmekällan. Detta minskar risken för luftblandning och ger en kylanläggning med förutsägbara prestanda.
  • Default Alternative Text Ventilation på rack- och rumsnivå är ett kostnadseffektivt sätt att förbättra ineffektiv ventilation.
  • Default Alternative Text Våra UPS:er finns för en- och trefas, samt med dubbelkonvertering.
  • Default Alternative Text Vi har representation över hela världen. Det gör att våra produkter finns tillgängliga över allt.