Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Du kan välja ett annat land för att se tillgängliga produkter eller gå till vår globala webbplats för information om företaget.

Välj ett annat land eller region

 • Default Alternative Text
  Avbrottsfri kraft och övervakning för hem, datacenter och industri.

  Avbrottsfri kraft (UPS)

  • Högsta domstolen i Nevada: APC – ingen anledning att leta efter något annat Trots upprepade strömavbrott stannar arbetet i Nevadas högsta domstol inte av, tack vare en reservkraftplan grundad på våra UPS-system för avbrottsfri kraft. Fred Aker, nätverksspecialist vid hösta domstolen, stannade till vid vårt bås vid evenemanget Interop 2014 i Las Vegas och berättade hur domstolen förlitar sig på systemen både för sitt datacenter och för säkerhetskopiering av persondatorerna.
  • Kommunala skolor i Mobile, USA: APC – Allt flyter på trots regelbundna åskväder När man arbetar på ett ställe där det är 22 åskväder per månad är det bäst att se till att skydda sin data- och nätverksutrustning mot strömavbrott. George Mitchell, ansvarig för de kommunala skolorna i länet Mobile i Alabama, ser till att göra just det. Han använder våra SmartUPS-system för avbrottsfri kraft till Cisco-switchar som används för internettelefoni och internetanslutning på distriktets 90 skolor. I den här filmen får du veta mer i en intervju med George Mitchell, från Interop 2014 i Las Vegas.
  • Bob Hope Airport: APC håller fyra miljoner människor i luften dygnet runt

   Datacenter på flygplatser är en minst sagt viktig del av infrastrukturen. Fråga vem som helst som sitter i ett plan som är på väg att landa. Det är inte bara de datacenter som behövs för flygledningen och andra system på flygplatsen, som behöver avbrottsfri kraft. Allt från landningsljusen till hjärtstartarna som sitter på väggar runtom på flygplatsen, behöver avbrottsfri kraft. För att uppfylla kraven använder sig Rudy Barrow, IT-chef på Bob Hope Airport i kaliforniska staden Burbank, av en serie UPS-system som ser till att flygplatsen överlever de typer av strömavbrott som är ganska vanliga i Kalifornien. Här förklarar han de många olika behoven i sin miljö och varför han sedan länge föredrar just våra UPS-system.

  • Security Central: hundra procent driftsäkerhet för larmcentral

   Att ha driftsäker reservkraft innebär inte bara att man måste välja rätt utrustning utan även att man måste prova den regelbundet så att den fungerar som den ska. Och det gör Brett Springall, VD på larmcentralföretaget Security Central. Han använder våra UPS-aggregat som komplement till företagets reservgeneratorer, och han testar dessutom reservkraften en gång i veckan. I den här filmen kan du höra hur Springalls företag har klarat av tre strömavbrott på ett år utan några som helst driftavbrott.