• Default Alternative Text

CAD-filer

Du är en ingenjör, specifier, apparatskåpsbyggare eller teknisk specialist och vill ha tillgång till Schneider Electrics CAD-filer. Med länkarna nedan kan du söka och ladda ner CAD-filer för dina projekt och se referenslänkar för industriell automation och elektrisk distribution.

Våra CAD-filer tillhandahålls av en tredjepartsleverantör och finns tillgängliga i en mängd olika format. För att komma åt och ladda ner dessa filer så klickar du bara på nedanstående länk, skapar ett användarkonto hos Traceparts och sedan har du åtkomst till och kan ladda ner alla våra CAD-filer.

CAD-filer

Du kan även ladda ned CAD-filer i vårt Download center.