• Default Alternative Text

Kontakta oss

contact-se

mySchneider appen är din direktlinje till kundcenter och teknisk support.

Det är enkelt att få kontakt med kundcenter. Få svar på dina frågor via telefon, eller starta ett nytt kundärende genom att fylla i appens formulär.

• Standardalternativtext Kontakta oss direkt i appen Kontakta oss i appen. Skicka in din fråga, be om hjälp via appens kontakformulär eller ring direkt.
      • Standardalternativtext Hör av dig till oss på telefon Kontakta vårt kundcenter på telefon 0771-360 370 eller ring via menyval i appen.