• Default Alternative Text
    Hitta rätt dimmer eller rätt ljuskälla

Dimmerguiden

Med vårt verktyg får du hjälp att hitta rätt dimmer eller rätt ljuskälla för dig. Vill du läsa mer om våra olika designserier kan du klicka på knapparna nedan.

Exxact Renova Trend

Dimmerguiden

I vår guide får du hjälp att hitta rätt ljuskälla och rätt dimmer. Utgå från vad du har för ljuskälla eller vad du har för dimmer och välj sedan enkelt med drop-down-menyer för att hitta rätt ljuskälla eller rätt dimmer för dig. Designserierna Exxact, Renova och Trend ingår i denna guide. Om du inte ser guiden nedan så kan du öppna den i ett nytt fönster.