Våra varumärken

Impact-Company-Logo-English Black-01-177x54

Välkommen till Schneider Electrics webbplats

Välkommen till vår webbplats.

Ökad komfort med dimmer

Dimrar är ett enkelt och effektivt sätt att anpassa belysningen efter stämning och situation. Det skapar trevnad och ökar både trivseln och komforten i rummet.

Design och stil

Apparatserierna Exxact, Renova och Trend erbjuder flera olika val av design och stil på dimrar. Produkterna finns som vriddimmer och dimmer med tryckknapp.

Dimmer med dekorbelysning

Exxact vriddimmer kan kompletteras med LED-ljus, vilket gör det enklare att lokalisera dimmern i ett mörkt rum. Dekorbelysning är den praktiska nattlampan som förstärker en mysig atmosfär och ger inredningsdesign en ny dimension.
Dimmer med orienteringsljus i hemmiljö

Smart belysningsstyrning med Wiser

Wiser är ett sortiment med uppkopplade produkter för det smarta hemmet som bland annat innefattar styrning av belysning via app i mobilen. Fördelen med smarta insatser är att du inte behöver installera någon dimmerpuck bakom insatsen, då den är ”inbyggd”, och därmed blir installationen snabbare och enklare. Funktionerna för dimrar är vriddimmer och tryckdimmer för LED och de går att få i färgerna vit, antracit eller metallic. Produkten kompletteras med valfri Exxact-ram.
Exxact smarta insatser

Produkter för dimmer

Exxact dimmer i vitt

Exxact dimmer

Renova dimmerinsats i vitt

Renova dimmer

Dimmerpuck

Dimmerpuck

Wiser dimmerinsats i vitt

Wiser dimmer

Wiser puckdimmer

Wiser dimmerpuck